Firmware-update

Gebruik dit scherm als er een nieuwere versie van de firmware voor het apparaat beschikbaar is. Dit scherm wordt niet weergegeven tijdens de installatie.

De pagina Firmware-update

Instellingsitem Beschrijving
Apparaatversie

Huidige versie van USB-controller 1

Huidige versie van USB-controller 2

Hier ziet u de firmwareversie van het apparaat en de bijbehorende USB-controllers.
Firmware-update Werk de firmware van het apparaat bij als er een nieuwere versie beschikbaar is. Klik op Bladeren... om een bestand te selecteren en klik vervolgens op Starten.