Wanneer u Apparaatinstellingen niet kunt starten

In dit gedeelte wordt beschreven wat u kunt doen als het scherm Apparaatinstellingen niet wordt weergegeven en er geen bericht verschijnt nadat u op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen) heeft geklikt in het menu.
Oorzaak Resolutie
De toepassing Apparaatinstellingen is beschadigd of is verwijderd.
  • Sluit het menuscherm en start RICOH Auto Color Adjuster opnieuw.
  • Start Windows opnieuw op.
Er is een fout opgetreden in de communicatie tussen het apparaat en de computer.
  • Zet het apparaat aan als het is uitgeschakeld. Start het apparaat opnieuw op als het is ingeschakeld.
  • Zorg dat de computer en het apparaat met behulp van de twee meegeleverde USB-kabels met elkaar zijn verbonden.

Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.