Installatie van Fiery Command WorkStation

Installeer Fiery Command WorkStation op de computer die met het apparaat moet worden verbonden.

Opmerking:
  • De installatie kan worden onderbroken door de antivirussoftware. In dit geval maakt u de netwerkkabel los of zet u het draadloze LAN in de vliegtuigmodus om de computer tijdelijk los te koppelen van het netwerk. Schakel vervolgens de antivirussoftware uit en probeer de installatie opnieuw.

Ga als volgt te werk om Fiery Command WorkStation te installeren:

1. Log in bij de computer met een gebruikersaccount met beheerdersrechten en sluit vervolgens alle toepassingen.
  2. Voer het gedownloade installatieprogramma uit.
    Het bestand wordt uitgepakt en opgeslagen als CWSPackage6_8.exe.
  3. Voer CWSPackage6_8.exe uit.
    De installatiewizard wordt weergegeven.
  4. Klik op Volgende.Wizard voor Fiery InstallShield
  5. Selecteer Ik ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op Volgende.
  6. Geef de map voor de installatie op en de gewenste taal en klik op Volgende.De doelmap en de weergavetaal voor Fiery selecteren
  7. Controleer of er voldoende schijfruimte vrij is voor de installatie en klik op Volgende.
  8. Klik op Ja om een snelkoppeling voor de toepassing te maken in het opstartscherm.
  9. Klik op Installeren.
    De installatie begint.
  10. Als de installatie is voltooid, selecteert u Ja, ik wil mijn computer nu opnieuw opstarten. en klikt u op Voltooien.
    Als de computer opnieuw is opgestart, wordt het scherm Fiery Command WorkStation weergegeven.
  11. Sluit het scherm Fiery Command WorkStation.