Als er een bericht wordt weergegeven in Apparaatinstellingen

Bericht Oorzaak Oplossing en naslag
Fout

Failed to acquire data.

Failed to acquire data from server, please restart the apps. Call service if this error message is displayed repeatedly.

Communiceren met de server is mislukt.
  • Controleer of de computer is aangesloten op het netwerk.
  • Geef het IP-adres en het poortnummer van de server goed op en start RICOH Auto Color Adjuster opnieuw. Voor meer informatie, zie De netwerkinstellingen configureren.
  • Als u de computer vervangt die als de server wordt gebruikt, volgt u de instructies voor het installeren en configureren van de toepassing. Voor meer informatie, zie Procedure bij vervangen van computer.
Waarschuwing

Acquisition of display language has failed, so the application will start with English as the user interface language.

• Toen u RICOH Auto Color Adjuster de eerste keer startte, was er in Windows een andere taal opgegeven dan Engels, Japans, Duits, Frans, Spaans, Nederlands of Italiaans, of de gegevens van de taalinstelling kunnen niet worden opgehaald.
  • De gegevens van de taalinstelling zoals actief bij het laatste gebruik van RICOH Auto Color Adjuster kunnen niet worden opgehaald.
Als u Japans, Duits, Frans, Spaans, Nederlands of Italiaans wilt gebruiken, selecteert u de Taal: op het scherm RICOH Auto Color Adjuster.
Kan de toepassing niet starten. Probeer het opnieuw. Bel om service als deze fout blijft optreden. De computer kan geen verbinding maken met de server.
  • Zorg dat de computer en de server beide zijn verbonden met het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en de server.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact met uw servicevertegenwoordiger.

Kan de toepassing niet starten.

Kan niet communiceren met de server. Kijk of er netwerkproblemen zijn.

Er is een fout opgetreden in de database of de computer kan geen verbinding maken met de server.