RICOH Supervisor Data Collector upgraden met opdrachtregel

Wanneer een nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector beschikbaar is, verschijnt er een bericht in de voettekst en de bovenste banner van de interface. Het bericht bevat het versienummer en geeft aan dat u de nieuwe versie kunt downloaden.
Een nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector downloaden en installeren als u RICOH Supervisor Data Collector al heeft geïnstalleerd:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH Supervisor Data Collector op DOWNLOAD UPDATE in de bovenste banner of op Download-knop, de Download-knop, in de RICOH Supervisor Data Collector onderste banner.
    RICOH Supervisor Data Collector-voettekst
    Opmerking: Zorg dat uw systeem voldoet aan alle vermelde vereisten.
  2. Sla het installatiebestand op uw computer op.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowser.
  3. Open het installatieprogramma met de opdrachtregeloptie:
    INSTALLER -i silent
    Opmerking: De opdrachten vragen niet om invoer wanneer ze vanuit de opdrachtregel worden uitgevoerd.