RICOH Supervisor-gebruikersinterface

RICOH Supervisor biedt een uitgebreide en intuïtieve webinterface voor het bekijken en beheren van de gegevens die zijn verzameld uit verbonden gegevensbronnen. U kunt aanpassen hoe de gegevens worden weergegeven, rapporten genereren, de prestaties van printers bewaken infunctie van doelen, en meldingen instellen.
Verwijzing: Ga voor een videopresentatie van de RICOH Supervisor gebruikersinterface naar Ricoh How-to Videos.

De gebruikersinterface kan vanaf een ondersteunde webbrowser worden geopend. Zie Computervereisten voor informatie over de ondersteunde webbrowsers en de minimumvereisten.

Overzicht van de gebruikersinterface

De gebruikersinterface bestaat uit de volgende drie gebieden:

1. Banner voor toegang tot account en gebruikersbeheer, meldingen en help.

2. Tabblad Dashboards voor het filteren, weergeven en downloaden van verzamelde gegevens.

3. Tabblad Weergave werkelijke tijd voor het weergeven van status en prestaties van printers.

4. Tabblad Data Collectors voor het configureren van data collectors en softwareconnectoren.

5. Tabblad Instellingen voor het configureren van gebruikersvoorkeuren, meldingen, locaties en diensten.