Nummers in widgets opmaken

U kunt de manier wijzigen waarop nummers in widgets worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een nummer als een percentage weergeven en het aantal decimalen instellen.
U maakt als volgt nummers in een widget op:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Plaats in het gegevenspaneel links de muisaanwijzer op een numeriek veld en klik op knop Nummer opmaken de knop Nummer opmaken.
  4. Doe het volgende in het dialoogvenster Nummer opmaken:
    • U geeft een waarde als een nummer weer door te klikken op het tabblad Nummer en de opties voor afkortingen, decimalen en het scheidingsteken voor duizendtallen in te stellen.
    • U geeft een waarde als valuta weer door te klikken op het tabblad Valuta en de opties voor afkortingen, decimalen en valutasymbolen in te stellen.
    • U geeft een waarde als percentage weer door te klikken op het tabblad Percentage en de opties voor decimalen in te stellen.
    U kunt een voorbeeld van uw instellingen bekijken in het voorbeeldgedeelte onder in het dialoogvenster.
  5. Klik op OK.