Selecties maken in widgets

U kunt op een bepaald gedeelte van de widget selecteren door erop te klikken. Het dashboard wordt gefilterd op de geselecteerde gegevens en er wordt automatisch een filter toegevoegd aan het paneel Filters.
Opmerking: U kunt de selectie ook gebruiken om in te zoomen in de widget. Zie Inzoomen in een widget voor meer informatie.
Gegevens selecteren in widgets:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Ga op het dashboard naar de widget waarmee u wilt werken.
  3. Selecteer een item in de widget door erop te klikken en zo een dashboard-filter toe te voegen op basis van de selectie.
    Houd om meerdere items te selecteren de Ctrl-toets ingedrukt en klik op de gewenste items en laat vervolgens de Ctrl-toets en klik in het menu op Selecteren.

In diagram-widgets kunt u slepen met de cursor om een gebied te tekenen dat u wilt selecteren en vervolgens de muisknop loslaten en in het menu op Selecteren klikken.

Om de selectie te wissen klik u bovenaan de widget op Selectie wissen.