RICOH Supervisor Data Collector downloaden en installeren met opdrachtregel

U moet eerst de toepassing RICOH Supervisor Data Collector installeren om te beginnen met het bewaken en verzamelen van gegevens afkomstig van uw printers. Als Data Collector niet beschikbaar is, wordt de pagina Welkom bij RICOH Supervisor weergegeven.
U kunt RICOH Supervisor Data Collector downloaden en installeren met behulp van de opdrachtregelinstallatie:
  1. Klik op de pagina Welkom bij RICOH Supervisor op Data Collector downloaden in het gedeelte dat overeenkomt met uw besturingssysteem.
    De pagina Welkom bij RICOH Supervisor
    Opmerking: Zorg dat uw systeem voldoet aan alle vermelde vereisten.
  2. Sla het installatiebestand op uw computer op.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowser.
  3. Open een opdrachtprompt.
  4. Start het installatieprogramma als beheerder op een Windows-systeem of als root op een Linux-systeem, met behulp van de opdrachtregeloptie.
    INSTALLER -i silent -DC_REGION={USA|Europe} [{-DC_NO_PROXY={true|false} | -DC_PROXY_ADDR=<proxyAddress> -DC_PROXY_PORT=<proxyPort> -DC_PROXY_USER=<proxyUser> -DC_PROXY_PWD=<proxyPassword>}] [-DC_SERVER_PORT=<serverPort>] [-DC_DB_PORT=<dbPort>] [-DC_RESTART_SYSTEM={true|false}] [-DUSER_SHORTCUTS=<userShortcuts>]

Opdrachtregelopties

Opdrachtregelopties Verplicht Optioneel Details Waarden Standaardwaarden
    -DC_REGION Ja Nee Beschikbare regio's VS/Europa N.v.t.
    -DC_PROXY_ADDR Nee Ja Proxyserver N.v.t. Proxy-instellingen systeem
    -DC_PROXY_PORT Nee Ja Proxy-poort N.v.t. Proxy-instellingen systeem
    -DC_PROXY_USER Nee Ja Gebruikersnaam proxy N.v.t. N.v.t.
    -DC_PROXY_PWD Nee Ja Wachtwoord proxy N.v.t. N.v.t.
    -DC_NO_PROXY Nee Ja Proxy wel/niet gebruiken true/false Proxy-instellingen systeem (Windows)
    -DC_SERVER_PORT Nee Ja Webserverpoort N.v.t. 19280
    -DC_DB_PORT Nee Ja Databaseserverpoort N.v.t. 19293
    -DUSER_SHORTCUTS Nee Ja Locatie snelkoppelingen N.v.t.

Desktop (Windows)

Thuismap (Linux)

-DC_RESTART_SYSTEM Nee Ja Systeem opnieuw opstarten na installatie true/false false
    Opmerking: De opdrachten vragen niet om invoer wanneer ze vanuit de opdrachtregel worden uitgevoerd.
    Opmerking: Na de opdrachtregelinstallatie duurt het ongeveer 2 minuten voordat RICOH Supervisor Data Collector functioneel is.
    Opmerking: Als u de sudo-opdracht gebruikt bij het starten van het installatieprogramma op een Linux-systeem, gebruiken de proxy-instellingen (indien niet gespecificeerd) alleen standaard de systeemproxy-instellingen als de optie -E is gespecificeerd:
    sudo INSTALLER -E -i silent -DC_REGION={USA|Europe} [{-DC_NO_PROXY={true|false} | -DC_PROXY_ADDR=<proxyAddress> -DC_PROXY_PORT=<proxyPort> -DC_PROXY_USER=<proxyUser> -DC_PROXY_PWD=<proxyPassword>}] [-DC_SERVER_PORT=<serverPort>] [-DC_DB_PORT=<dbPort>] [-DC_RESTART_SYSTEM={true|false}] [-DUSER_SHORTCUTS=<userShortcuts>]