RICOH Supervisor Data Collector Voettekst

In de voettekst van RICOH Supervisor Data Collector vindt u cloud- en apparaatgegevens over de geconfigureerde data collector. De informatie in de voettekst wordt periodiek vernieuwd met updates uit de cloud of telkens wanneer een apparaat wordt toegevoegd of verwijderd.

RICOH Supervisor Data Collector-voettekst

De volgende informatie is beschikbaar in de voettekst:

Data Collector Name
De naam van de data collector die u heeft geconfigureerd. U kunt de naam van de data collector bijwerken op de pagina General Settings.
Communication Status
De communicatiestatus tussen de data collector en de cloud. De status kan worden weergegeven als Verbonden of Niet verbonden.
Current version / Update
De versie van RICOH Supervisor Data Collector die op uw systeem is geïnstalleerd en de nieuwste versie die momenteel beschikbaar is. Als er een update beschikbaar is, kunt u op de knop Downloaden klikken om het installatiepakket voor de nieuwe versie te downloaden.
Data Source Usage
Het aantal Entitlements voor gegevensbronnen uit het totaal aantal beschikbare gegevensbronnen. Als u alle beschikbare gegevensbronnen in uw abonnement heeft gebruikt, kunt u prijsinformatie raadplegen en meer gegevensbronnen aanschaffen.

Als u 50% van de beschikbare gegevensbronnen hebt gebruikt, wordt de informatieknop informatieknopzichtbaar in de voettekst. Klik op de informatieknop voor meer informatie.