Dashboards herstellen

Als u een gedeeld dashboard hebt gewijzigd, kunt u op elk moment herstellen naar de laatste kopie die de eigenaar van het dashboard met u deelde. Als u een dashboard herstelt, worden lokale wijzigingen aan het dashboard overschreven.
Een dashboard herstellen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Dashboards Dashboards en selecteer het dashboard dat u wilt herstellen.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Dashboard herstellen.
  3. Bevestig het herstellen.