Meerdere printerkaarten aanpassen

Als u dezelfde instellingen voor meerdere printerkaarten wilt configureren, kunt u meerdere kaarten tegelijk bewerken.
U past als volgt meerdere printerkaarten aan:
  1. Klik op het tabblad tabblad Weergave werkelijke tijd Weergave werkelijke tijd.
  2. Klik onder Printergroepen op Alle printers of op de naam van een specifieke printergroep.
  3. Klik in de koptekst van de groep op de knop knop Opties Opties en selecteer Weergaven aanpassen.
    Tabblad -Weergave werkelijke tijd Opties voor printergroepen
  4. Selecteer de printers die u wil aanpassen.
    Tabblad Weergave werkelijke tijd - Meerdere printerkaarten aanpassen

Schakel het selectievakje Alles selecteren in om alle printers in de groep aan te passen.

Opmerking: Het is niet mogelijk verschillende soorten printers op hetzelfde moment aan te passen.
  5. Klik op Weergaven aanpassen.
  6. Stel in het dialoogvenster Weergave aanpassen de vereiste gegevensinstellingen in.
    Dialoogvenster Weergave aanpassen

U kunt de periode van gegevensverzameling selecteren, de bewaakte gegevensstatistieken en hun prestatiedoelen instellen en bepalen hoe de gegevens worden voorgesteld.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

7. Klik op OK.