Widgets bewerken

Met de Widget Designer kunt u de inhoud, het uiterlijk en het gedrag van een widget wijzigen.
Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met de Selfservice-functie. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u deze functie wilt aanschaffen.
Een widget bewerken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
    Zorg ervoor dat u bewerkrechten heeft voor het geselecteerde dashboard.
  2. Ga op het dashboard naar de widget die u wilt bewerken.
  3. Klik in de hoek van de widget op de knop knop Widget bewerken Verwijderen.
    Tabblad - Dashboards Widget bewerken
  4. Wijzig de instellingen van de widget in de Widget Designer en klik op Toepassen.
    Het tabblad Dashboards - Widgetinstellingen bewerken
    Opmerking: Als u een widget wilt dupliceren en de kopie wilt bewerken in plaats van de oorspronkelijke widget, klikt u op de knop knop Opties Opties en selecteert u Een kopie opslaan.

Zie Widgets maken voor meer informatie over het gebruik van de Widget Designer.