Dashboards dupliceren

U kunt een bestaand dashboard kopiëren en als vertrekpunt voor een nieuw dashboard gebruiken.
Dashboards dupliceren:
  1. Klik op het tabblad tabblad Dashboards Dashboards.
  2. Selecteer in de lijst Dashboards het dashboard dat wilt dupliceren.
  3. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Dupliceren.
    Tabblad - Dashboards Opties dashboard
    U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het dashboard dat u wilt dupliceren in de lijst Dashboards en Dupliceren selecteren.
  4. Selecteer het nieuwe dashboard uit de lijst Dashboards.
  5. Voer in de koptekst van het dashboard de nieuwe naam van het dashboard in.
  6. Pas de instellingen en inhoud van het dashboard aan uw behoeften aan.