Diensten verwijderen

U kunt de diensten verwijderen die u niet meer nodig heeft.
Een dienst verwijderen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Instellingen Instellingen.
  2. Klik Diensten in het tabblad Instellingen.
  3. Klik in het paneel Diensten op Knop Opties, de knop Opties naast de dienst die u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
    Paneel Diensten
  4. Klik in het dialoogvenster op Verwijderen om te bevestigen.

Wanneer u een dienst verwijdert, wordt de dienst uit de database verwijderd en is deze niet langer beschikbaar voor widgets en filters. Zorg ervoor dat u alle widgets of filters die de verwijderde dienst bevatten, verwijdert of opnieuw maakt.