Datum- en tijdwaarden opmaken in widgets

U kunt de notatie wijzigen van de datum- en tijdwaarden die in uw widgets worden weergegeven.
U maakt als volgt de datum- en tijdwaarden in een widget op:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Plaats in het gegevenspaneel links de muisaanwijzer op een datumveld en klik op knop Datum opmaken de knop Datum opmaken.
  4. Klik in het dialoogvenster Datum opmaken op een van de tabbladen links om de notatie voor jaren, kwartalen, maanden, weken, dagen en tijden op te geven.
    U kunt een van de vooraf gedefinieerde notaties selecteren of een aangepaste notatie opgeven.