Wat is er nieuw?

Hier vindt u informatie over nieuwe of bijgewerkte functies, correcties van defecten en verouderde functionaliteit.
Belangrijk: Om te profiteren van nieuwe of verbeterde functies, correcties en beveiligingsupdates, moet u ervoor zorgen dat u altijd een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van RICOH Supervisor Data Collector. Voor meer informatie, zie Data Collector bijwerken.
4 april 2024
  • De richtlijnen voor het toestaan van cookies van derden in Google Chrome zijn bijgewerkt. Voor meer informatie, zie Als er zich een probleem voordoet.
  • De lijst met toegestane URL's en domeinen voor de installatie van RICOH Supervisor Data Collector is bijgewerkt. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2024-22201, CVE-2022-3715, CVE-2023-52425, CVE-2024-28757 en CVE-2023-42282.
  • Kleine fouten opgelost.
14 maart 2024
29 februari 2024
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
22 februari 2024
  • Richtlijnen toegevoegd in het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning voor het toestaan van cookies van derden in Google Chrome. Zie Als er zich een probleem voordoet en Computervereisten voor meer informatie.
  • Poortnummer toegevoegd waardoor RICOH Supervisor toegang krijgt tot de gegevens die zijn opgeslagen in de rapportagedatabase RICOH ProcessDirector. Voor meer informatie, zie De RICOH ProcessDirector -softwareconnector configureren.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-5678, CVE-2023-6129, CVE-2023-6237, CVE-2024-0727 en CVE-2023-52428.
  • Kleine fouten opgelost.
1 februari 2024
  • Ondersteuning toegevoegd voor Pro VC80000 TotalFlow Print Server en RICOH ProC7500-printers. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Verzamelde gegevens van Avanti Slingshot toegevoegd door nieuwe Avanti Slingshot attributen toe te voegen aan de widgetbibliotheek. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden van Avanti Slingshot.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2024-21634.
  • Kleine fouten opgelost.
11 januari 2024
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-46218, CVE-2021-44879, CVE-2023-25775, CVE-2023-34324, CVE-2023-35827, CVE-2023-45863, CVE-2023-46813, CVE-2023-46862, CVE-2023-5178, CVE-2023-51780, CVE-2023-46233, CVE-2023-45857, CVE-2023-51385 en CVE-2023-4586.
  • Kleine fouten opgelost.
21 december 2023
  • Verzamelde gegevens van Avanti Slingshot toegevoegd door nieuwe Avanti Slingshot attributen toe te voegen aan de widgetbibliotheek. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden van Avanti Slingshot.
  • Schakel de RICOH API for Fiery-functie in voor RICOH Pro9500-printers. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-48522, CVE-2023-47038, CVE-2023-44487, CVE-2023-3576, CVE-2023-40745 en CVE-2023-41175.
  • Kleine fouten opgelost.
29 november 2023
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-35116, CVE-2023-44487, CVE-2023-4586 en CVE-2023-36054.
  • Kleine fouten opgelost.
9 november 2023
  • De lijst met ondersteunde besturingssystemen is bijgewerkt. Ondersteuning voor Windows Server 2012 opgeschort. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De ondersteunde webbrowserversies zijn bijgewerkt naar Google Chrome 116 of later, Mozilla Firefox 116 of later en Microsoft Edge 116 of later. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Informatie toegevoegd over de tekenlimiet voor taaknamen voor elk printertype. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
18 oktober 2023
  • De widgetinformatie die op het tabblad Dashboards wordt weergegeven, is verbeterd. De printerstatussen en statuscategorieën worden weergegeven in de widgetinformatie. Voor meer informatie, zie Widgetinformatie bekijken.
  • De informatie op de printerkaarten op het tabblad Weergave werkelijke tijd is verbeterd. De printerkaarten geven nu de printerstatussen weer. Voor meer informatie, zie Printerstatus.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
5 oktober 2023
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
28 september 2023
  • De foutgegevens die op printerkaarten op het tabblad Weergave werkelijke tijd worden weergegeven, zijn verbeterd. Alleen foutmeldingen worden weergegeven, waarschuwingen worden genegeerd. Voor meer informatie, zie Printerstatus. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Verbeterde nauwkeurigheid van de rapportage van tijd actief, uitvaltijd en tijd inactief in historische gegevens.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2020-36130,CVE-2020-36131,CVE-2020-36133,CVE-2020-36135,CVE-2021-30473,CVE-2021-30474,CVE-2021-30475,CVE-2022-48554,CVE-2023-26048 en CVE-2023-26049.
  • Kleine fouten opgelost.
7 september 2023
  • De taakstatistieken voor taken die gedeeltelijk worden afgedrukt op RICOH Pro VC-printers zijn verbeterd. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden van RICOH Supervisor Data Collector . (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
17 augustus 2023
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-3610, CVE-2023-3390, CVE-2023-20593, CVE-2023-35116 en CVE-2023-34462.
  • Kleine fouten opgelost.
27 juli 2023
  • Verbeterde gegevensverzameling van Fiery-printers door nieuwe RICOH API for Fiery-attributen toe te voegen aan de widgetbibliotheek. Voor Fiery-printers begint RICOH Supervisor Data Collector met het verzamelen van de volgende taakgegevens via RICOH API for Fiery:
    • Zwart-wit afgedrukte pagina's
    • Pagina's in kleur
    • Blanco afgedrukte pagina's
    • Afgedrukte tabbladen
    • Duur van rip (seconden)
    Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • Het gedeelte Widgetstijl is toegevoegd in het Design-deelvenster van de Widget Editor, waarmee widgets visueel kunnen worden aangepast.
  • Stijlproblemen opgelost in het Widget Editor Design-deelvenster op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
6 juli 2023
  • Inktgebruik (alleen inkjetprinters) toegevoegd aan het tabblad Voorbeelddashboards. Het standaarddashboard Inktgebruik (alleen inkjetprinters) geeft informatie weer over inktverbruik door het maandelijkse en dagelijkse inktverbruik en het inktverbruik per printer en per taak bij te houden. Voor meer informatie, zie Het dashboard Inktgebruik (alleen inkjetprinters) . (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • De nauwkeurigheid van inktmetingen voor RICOH Pro VC-printers is verbeterd.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-2603, CVE-2023-2602, CVE-2023-32695, CVE-2023-31125, CVE-2022-24434 en CVE-2022-25896.
  • Kleine fouten opgelost.
15 juni 2023
  • Richtlijnen toegevoegd om RICOH Supervisor Data Collector op Linux te installeren. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • Richtlijnen toegevoegd om RICOH Supervisor Data Collector naar een nieuwe server te verplaatsen. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • Ondersteuning toegevoegd om accountinstellingen te configureren op het tabblad Instellingen. U kunt het fiscale jaar definiëren door een andere kalendermaand te selecteren waarmee uw fiscale jaar begint.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
18 mei 2023
  • Ondersteuning toegevoegd voor het in- en uitschakelen van functie 5565 op de fysieke printer. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-2251, CVE-2022-3996, CVE-2023-0464 en CVE-2023-0466.
  • Kleine fouten opgelost.
27 april 2023
  • Richtlijnen toegevoegd in het gedeelte Problemen oplossen en ondersteuning over het handmatig verwijderen van RICOH Supervisor Data Collector. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist).
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2023-0842, CVE-2023-24998, CVE-2023-24538, CVE-2023-28484 en CVE-2023-29469.
  • Kleine fouten opgelost.
6 april 2023
  • Er zijn stijlproblemen opgelost op het tabblad Dashboards.
  • Informatie toegevoegd dat diensten alleen van toepassing zijn op printers die momenteel in RICOH Supervisor Data Collector zijn geregistreerd. Voor meer informatie, zie Diensten configureren.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-25881 en CVE-2022-41946.
  • Kleine fouten opgelost.
23 maart 2023
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen.
  • Kleine fouten opgelost.
16 maart 2023
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-25147, CVE-2023-0804, CVE-2022-24963, CVE-2023-23916, CVE-2023-0361, CVE-2022-48303, CVE-2022-45873 en CVE-2023-23916.
  • Kleine fouten opgelost.
23 februari 2023
  • Richtlijnen toegevoegd in het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning voor het geval dat de metrische gegevens over printerkaarten met vertraging worden weergegeven. Voor meer informatie, zie Als er zich een probleem voordoet.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
16 februari 2023
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen waaronder CVE-2022-23529, CVE-2022-25881, CVE-2022-23539, CVE-2022-23540, CVE-2022-23541, CVE-2022-24999.
  • Kleine fouten opgelost.
2 februari 2023
  • Richtlijnen toegevoegd voor het weergeven van dashboards in de Incognitomodus in het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning. Voor meer informatie, zie Als er zich een probleem voordoet.
  • De ondersteunde webbrowserversies zijn bijgewerkt naar Google Chrome 108 of later, Mozilla Firefox 108 of later en Microsoft Edge 108 of later. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De lijst met ondersteunde besturingssystemen voor RICOH Supervisor Data Collector is bijgewerkt. Ondersteuning toegevoegd voor CentOS Stream 8, openSUSE Leap Desktop 15.4 of hoger en ondersteuning voor Windows 8.1 verwijderd. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
31 januari 2023
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
13 januari 2023
  • De RICOH Pro Scanner Option is toegevoegd voor RICOH Pro VC 60000- en 70000-printers; hiermee krijgt u gegevens over de reiniging van de printkop, kwaliteitscontrole en verzamelde logboeken.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
22 december 2022
  • Er is informatie over het oplossen van problemen met geblokkeerde URL's toegevoegd aan het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen waaronder CVE-2022-41940, CVE-2022-2421, CVE-2022-42003, CVE-2022-42004, CVE-2022-31159, CVE-2022-41940 en CVE-2021-28168.
  • Kleine fouten opgelost.
17 november 2022
  • Richtlijnen voor het genereren van de HAR- en logbestanden zijn toegevoegd in het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning. Voor meer informatie, zie Als er zich een probleem voordoet.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen waaronder CVE-2022-32221, CVE-2022-42916, CVE-2022-42915, CVE-2022-35260, CVE-2022-42004, CVE-2022-42003, CVE-2022-3786, CVE-2022-3602, CVE-2022-3358, CVE-2022-2880 en CVE-2022-31159.
  • Kleine fouten opgelost.
27 oktober 2022
  • De functie voor het delen van het dashboard is verbeterd. De knop STUUR ME NU EEN RAPPORT is toegevoegd, waarmee gebruikers op verzoek een rapport kunnen ontvangen. Zie Dashboards delen voor meer informatie.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
6 oktober 2022
  • De functie voor het delen van het dashboard is verbeterd. Wanneer u een dashboard deelt, krijgen de ontvangers van het dashboard een e-mail ter kennisgeving. De functie Planningsrapport leveren is toegevoegd, waarbij u de gebruikers kunt selecteren die een planningsrapport moeten ontvangen, het type verslag dat u wilt verzenden, de tijdzone voor het verzenden van de e-mailrapporten kunt instellen en de frequentie voor het verzenden van e-mailmeldingen kunt selecteren. Zie Dashboards delen voor meer informatie.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-1587, CVE-2022-1586, CVE-2022-31197 en CVE-2022-40674.
  • Kleine fouten opgelost.
15 september 2022
25 augustus 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2021-22945, CVE-2022-32207, CVE-2022-27782, CVE-2022-27781, CVE-2021-22946, CVE-2022-27775, CVE-2022-22576, CVE-2022-32205, CVE-2022-32208, CVE-2021-22947, CVE-2022-32206, CVE-2022-27774, CVE-2022-27776, CVE-2021-22898, CVE-2021-22924, CVE-2022-2191, CVE-2021-46828, CVE-2022-36946, CVE-2022-29901, CVE-2022-29900, CVE-2022-36879, CVE-2022-2585, CVE-2022-21505, CVE-2022-2586, CVE-2022-26373 en CVE-2022-2588.
  • Kleine fouten opgelost.
4 augustus 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-30636, CVE-2022-27404, CVE-2022-27406, CVE-2022-32981, CVE-2022-27405, CVE-2022-21166, CVE-2022-21123, CVE-2022-21125, CVE-2022-32296, CVE-2022-25309, CVE-2021-4209, CVE-2022-1184, CVE-2022-25308, CVE-2022-31129, CVE-2022-34903, CVE-2022-25310 en CVE-2022-31159.
  • Kleine fouten opgelost.
14 juli 2022
  • Meldingen zijn gegroepeerd in categorieën: Connectiviteitsstatus, Printerstatus en Software-updates.
  • Er is een nieuwe connectiviteitsmelding toegevoegd wanneer een printer geen gegevens meer naar de Data Collector verzendt. Zie Meldingen bewerken en Meldingen in- en uitschakelen voor meer informatie.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-33987, CVE-2022-2068 en CVE-2022-24823.
  • Kleine fouten opgelost.
23 juni 2022
  • De lijst met ondersteunde besturingssystemen voor RICOH Supervisor Data Collector is bijgewerkt. Ondersteuning toegevoegd voor Windows 11 en Windows Server 2022. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De ondersteunde webbrowserversies zijn bijgewerkt naar Google Chrome 99 of later, Mozilla Firefox 99 of later en Microsoft Edge 99 of later. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2019-3902 en CVE-2022-1552.
  • Kleine fouten opgelost.
2 juni 2022
  • Verbeterde nauwkeurigheid van taakgegevens die via RICOH API for Fiery op Fiery-printers zijn verzameld.
  • Milliseconden (Ms) toegevoegd aan het einde van de gegevensvelden voor de duur.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2020-28469.
  • Kleine fouten opgelost.
16 mei 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2021-43138.
  • Kleine fouten opgelost.
21 april 2022
  • Er is een optie toegevoegd om dashboards te maken, dupliceren en verwijderen door op de rechtermuisknop te klikken. Voor meer informatie raadpleegt u Dashboards maken, Dashboards dupliceren en Dashboards verwijderen.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2020-36518.
  • Kleine fouten opgelost.
14 april 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-21724, CVE-2020-15250, CVE-2020-36048 en CVE-2022-0536.
  • Kleine fouten opgelost.
10 maart 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen.
  • Kleine fouten opgelost.
17 februari 2022
  • De RICOH ProcessDirector-softwareconnector moet meerdere gegevensverzenders toestaan. In sectie SOFTWAREVERBINDINGEN kunt u nu informatie raadplegen over meerdere gegevensverzenders die in RICOH ProcessDirector zijn geconfigureerd. (Vereist RICOH ProcessDirector versie 3.10 of hoger).
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-23806.
  • Kleine fouten opgelost.
10 februari 2022
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2022-0235.
  • Kleine fouten opgelost.
27 januari 2022
  • De dashboard zijn in categorieën gegroepeerd. Voorbeelddashboards zijn het dashboard Capaciteitsplanning (prints), het dashboard Taakinzichten, het dashboard Printergebruik en het dashboard RICOH ProcessDirector. De dashboards die door de gebruiker zijn aangemaakt, staan in de categorie Mijn dashboards. Zie Dashboards weergeven voor meer informatie.
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2021-43797.
  • Kleine fouten opgelost.
6 januari 2022
  • Impact verminderd van kritieke problemen met kwetsbaarheid Apache Log4j-beveiliging. (Hiervoor is installatie van de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist.)
  • Diverse oplossingen van beveiligingsproblemen, waaronder CVE-2021-44228 en CVE-2021-44832.
  • Kleine fouten opgelost.
16 en 17 december 2021
  • De widgets zijn in categorieën gegroepeerd. Zie voor meer informatie De widgets beheren in de Widget-bibliotheek.
  • Impact verminderd van kritieke problemen met kwetsbaarheid Apache Log4j-beveiliging. (Hiervoor is installatie van de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist.)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
18 november 2021
  • Softwareconnectoren die zijn toegevoegd op het tabblad Data Collectors. Met softwareconnectoren kunt u gegevens van andere toepassingen verzamelen en weergeven. Zie RICOH ProcessDirector-softwareconnectoren configurerenvoor meer informatie. (Vereist RICOH ProcessDirector versie 3.10 of hoger).
  • Er is een optie toegevoegd om informatie weer te geven over de gegevensverzender die in RICOH ProcessDirector is geconfigureerd, inclusief de communicatiestatus, de totale hoeveelheid ontvangen gegevens, de volgende geplande update en de gegevenstabellen. Zie RICOH ProcessDirector-gegevensverzenders bekijken voor meer informatie. (Vereist RICOH ProcessDirector versie 3.10 of hoger).
  • He tRICOH ProcessDirector-standaarddashboard is toegevoegd. Het RICOH ProcessDirector-standaarddashboard geeft informatie weer die is verzameld van RICOH ProcessDirector. Zie RICOH ProcessDirector-dashboard voor meer informatie. (Vereist RICOH ProcessDirector 3.10 of hoger).
  • Standaardwidgets zijn toegevoegd die beschikbaar zijn voor gegevens van RICOH ProcessDirector. Zie De standaardwidgets gebruiken voor gegevens van RICOH ProcessDirector voor meer informatie. (Vereist RICOH ProcessDirector versie 3.10 of hoger).
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
11 november 2021
  • Er zijn problemen opgelost met betrekking tot de configuratie van locaties en diensten.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
4 november 2021
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
14 oktober 2021
  • De vooraf ingestelde instellingen en operatorgegevens die van kettingformulierprinters worden verzameld, zijn verbeterd. De gegevensvelden Operatornaam, Geregistreerd activiteitstype, Duur van operatorlogin (ms), Naam van vooraf ingestelde instelling en Actietype van vooraf ingestelde instelling zijn nu beschikbaar. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Voor printers die al in het systeem zijn geregistreerd, begint RICOH Supervisor Data Collector momentopnamegegevens te verzamelen zodra een operator opnieuw bij de printer inlogt.

• Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
24 september 2021
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
10 September 2021
  • Videobronnen zijn nu beschikbaar voor RICOH Supervisor in het Ricoh Software Information Center. U kunt meer te weten komen over RICOH Supervisor-functies en hoe u deze kunt gebruiken.
2 september 2021
  • Het trechterdiagram is toegevoegd aan de lijst met beschikbare widgettypen. Voor meer informatie, zie Trechterdiagram-widgets maken.
  • Er is een verbeterde sorteerfunctie beschikbaar in draaitabellen. Voor meer informatie, zie Draaitabel-widgets maken.
  • De functie voor het uploaden van diagnostische gegevens uit RICOH Supervisor Data Collector is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Problemen opgelost met dashboards die niet altijd in de juiste taal werden geëxporteerd.
  • Problemen opgelost met het exporteren van widgets naar een Excel-bestand.
  • Er zijn stijlproblemen opgelost op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
12 augustus 2021
  • Verbeterde gegevensprivacy en beveiliging voor de logboeken die zijn verzameld in RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De implementatie van software-updates is verbeterd. Alleen bepaalde functies zoals het toevoegen, bewerken en verwijderen van diensten en locaties, het uploaden van inktbestanden en het verwijderen van Data Collectors worden nu tijdens de onderhoudsperiode uitgeschakeld.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
22 juli 2021
  • De printerklikgegevens die van RICOH TotalFlow Print Server-printers worden verzameld, zijn verbeterd. Gegevens voor klikken op zwart-wit- en kleurenprinters en klikken op de vijfde stationprinter zijn nu beschikbaar via JMF-communicatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De verwerking van taakgebeurtenisen voor TotalFlow Print Server-printers is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Problemen opgelost met snelkoppelingen in het programma die zich voordeden wanneer de installatietaal van RICOH Supervisor Data Collector Spaans was. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Berichten toegevoegd dat recentelijk toegevoegde diensten pas na de volgende gegevensvernieuwing beschikbaar zijn op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
8 juli 2021
  • Het verificatieproces is verbeterd voor een betere beveiliging.

Indien er zich problemen voordoen wanneer u de toepassing opent, dan wist u de cache van de webbrowser en laadt u pagina opnieuw. Raadpleeg de documentatie van uw browser voor het wissen van de cache en het opnieuw laden van een pagina.

• Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
1 juli 2021
  • De functie voor het uploaden van diagnostische gegevens is verbeterd. Voor betere beveiliging kunt u deze functie nu uitsluitend gebruiken nadat u zich hebt aangemeld bij RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met het verzamelen van gegevens die werden veroorzaakt door het herstarten van de RICOH Supervisor Data Collector-service terwijl onderhoud werd uitgevoerd op de RICOH Supervisor. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De algemene connectiviteit voor TotalFlow Print Server-printers is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn onjuiste tijdzonewaarden opgelost die voor InfoPrint 5000-printers werden weergegeven op het tabblad Data Collectors nadat inktgegevens zijn geüpload.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
10 juni 2021
  • Er is ondersteuning toegevoegd voor het traceren van klikken op de vijfde stationprinter van printers voor losse vellen. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is ondersteuning toegevoegd voor het traceren van klikken op scanner en het kopieerapparaat van printers voor losse vellen. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met onverwachte en onjuiste toename van het aantal klikken op de printer. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost waarbij het tabblad Dashboards niet goed werd weergegeven na het sluiten van de Widget Designer zonder wijzigingen op te slaan.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
20 mei 2021
  • De instelling Serienummer is toegevoegd. Met RICOH Supervisor Data Collector wordt het serienummer van de printer geïdentificeerd op basis van het IP-adres of de hostnaam.

Als er al eerder een gegevensbron met dat serienummer in het systeem is geregistreerd, kunt u een nieuwe instantie maken of het traceren van de vorige gegevensbron hervatten en toekomstige gegevens aan de bestaande historische gegevens toevoegen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

• De beschikbare gegevens voor printerfouten en de taken die werden uitgevoerd toen de fouten zich voordeden, zijn verbeterd. De correlatie tussen taken en printerfouten is momenteel alleen beschikbaar voor RICOH Fiery- en RICOH GW-printers voor losse vellen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met de tijdstempel die in e-mailmeldingen wordt gegeven.
  • De stijl is verbeterd van de informatie die wordt weergegeven wanneer u de cursor over widgetgegevens beweegt.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
29 april 2021
  • De foutgegevens die op printerkaarten op het tabblad Weergave werkelijke tijd worden weergegeven, zijn verbeterd. Wanneer tegelijkertijd meerdere foutcodes van de printer worden ontvangen, wordt op de printerkaart alleen de hoofdfout weergegeven. Voor meer informatie, zie Printerstatus. (Hiervoor is RICOH Supervisor Data Collector versie 1.1.0.701 of later vereist)
  • De optie Continue tijdlijn is toegevoegd aan de standaardwidgets die gegevens over een bepaalde periode weergeven. Eventuele ontbrekende datums worden automatisch aan de widget toegevoegd om een continue gegevensstroom te maken en de gegevens worden chronologisch gesorteerd.
  • Microsoft Edge op basis van Chromium 87 of later is toegevoegd aan de lijst met ondersteunde browsers. De ondersteunde Google Chrome-versie is bijgewerkt naar 87 of later en de Mozilla Firefox-versie is bijgewerkt naar 83 of later.
  • De identificatie van de tijdzone van de printer is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost met negatieve waarden die voor de foutduur worden weergegeven. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost met TotalFlow Print Server-printers die niet meer automatisch verbinding maken via JMF nadat ze opnieuw zijn opgestart. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost met serienummers die niet goed van de printer werden opgehaald. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost waarbij de printerkaarten niet altijd zichtbaar waren nadat gebruikers zich aanmeldden bij RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
8 april 2021
  • De gegevensvelden Naam van vooraf ingestelde instelling en Operatornaam zijn toegevoegd voor printers voor kettingformulieren. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Voor printers die al in het systeem zijn geregistreerd, begint RICOH Supervisor Data Collector gegevens over vooraf ingestelde instellingen te verzamelen vanaf het moment dat een update van de vooraf ingestelde instelling is uitgevoerd en worden operatorgegevens verzameld zodra een operator opnieuw bij de printer inlogt.

• Op het tabblad Data Collectors zijn het printermodel en serienummer toegevoegd.
  • Er zijn problemen opgelost waarbij waarden voor de printertekenset wel op de printer werden gedetecteerd, maar die niet beschikbaar waren in de standaardlijst van RICOH Supervisor Data Collector. De nieuwe waarden worden nu in de lijst opgeslagen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn stijlproblemen opgelost in het deelvenster Filters op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
18 maart 2021
  • Het gegevensveld Volgorde printerfouten is toegevoegd om de nauwkeurigheid van foutgegevens te verbeteren wanneer de printer tegelijkertijd meerdere foutcodes verzendt. Voor meer informatie, zie Gegevensvelden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Er wordt nu een Volgorde printerfouten-filter toegepast op de standaardwidgets waarvoor foutgegevens worden weergegeven. Wanneer de printer verschillende foutcodes op hetzelfde moment verzendt, wordt alleen de hoofdfout in de widget opgenomen. Dit filter is vooral handig wanneer een algemene foutstatus een reeks andere foutstatussen genereert. Naast de hoofdfout ontvangt u bijvoorbeeld ook vaak de foutcodes serviceRequested en offline. Door het filter worden de foutcodes serviceRequested en offline niet opgenomen wanneer ze overlappen met de hoofdfout.

Alle fouten die zijn verzameld met een versie van RICOH Supervisor Data Collector ouder dan 1.1.0.669 worden automatisch toegewezen aan de foutenreekswaarde N.v.t.. Als u oudere gegevens wilt weergeven, moet u deze waarde opnemen in het Volgorde printerfouten-filter.

• Er is ondersteuning toegevoegd voor het aanpassen van de printertijdzone op basis van de zomertijd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Nadat u de nieuwste versie van RICOH Supervisor Data Collector hebt geïnstalleerd, moet u controleren of de juiste tijdzone is opgegeven voor alle printers die in het systeem zijn geregistreerd.

Wanneer u printers met een oudere versie dan RICOH Supervisor Data Collector upgradet of herstelt, wordt de tijdzone van de data collector automatisch toegepast op alle printers waarvoor geen tijdzone is opgegeven. Waar nodig kunt u de printereigenschappen bewerken en een tijdzone selecteren.

• De volgorde van de waarden uit de lijst Printertekenset is verbeterd. De waarden worden nu weergegeven op volgorde van de tekensetcode. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
25 februari 2021
  • De filters Jaren in datum Maanden in datum Dagen in datum van de standaarddashboards zijn vervangen door de filter Datumbereik. Standaard zijn de gegevens die in de dashboards worden weergegeven nu beperkt tot het huidige kwartaal.
  • Er is ondersteuning toegevoegd voor het uploaden van diagnostische gegevens waarmee u problemen kunt oplossen in RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De optie Printertekenset is toegevoegd voor printers waarvoor de configuratie van een Generieke SNMP-printer, RICOH GW-printer voor losse vellen of RICOH EFI-printer voor losse vellen wordt gebruikt. RICOH Supervisor Data Collector gebruikt de tekenset om printer- en taakgegevens correct te verwerken en weer te geven. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Nadat u printers met een oudere versie van RICOH Supervisor Data Collector upgradet of herstelt, wordt de optie Printertekenset automatisch ingesteld op Standaard - ISO-8859-1 - Westers alfabet voor alle gemigreerde printers, ongeacht de printerinstellingen. Waar nodig kunt u de printereigenschappen bewerken en een waarde selecteren.

• De regioselectie in het RICOH Supervisor Data Collector-installatieprogramma is verbeterd. Informatie over probleemoplossing is nu toegevoegd voor onbereikbare regio's. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Ondersteuning is beëindigd voor RICOH Supervisor Data Collector versie 1.0. Controleer of u een upgrade naar de meest recente beschikbare versie hebt uitgevoerd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De optie Widgetweergave bewerken, die beschikbaar was voor dashboardlezers, is verwijderd.
  • Er zijn stijlproblemen opgelost op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
4 februari 2021
  • Het dialoogvenster Onderhoudsperiode is verwijderd. Vanaf nu wordt op de banner aan de bovenkant een melding weergegeven voordat een software-update wordt uitgevoerd waarvoor de onderhoudsmodus is vereist en waardoor waarschijnlijk serviceonderbrekingen worden veroorzaakt.
  • Het dashboard Productieanalyse is vervangen door drie nieuwe standaarddashboards: Capaciteitsplanning (prints), Taakinzichten en Printergebruik. Deze dashboards bevatten diverse nieuwe standaardwidgets en filters. De nieuwe widgets zijn ook beschikbaar in het deelvenster Widgetbibliotheek.

Voor meer informatie, zie De Standaarddashboards en -filters gebruiken.

• De optie Analyseren is toegevoegd voor widgets die gegevens van een bepaalde periode laten zien. U kunt deze functie gebruiken om trends in uw gegevens te analyseren. Voor meer informatie, zie Trends in widgetgegevens analyseren.
  • De deelfunctie van het dashboard is bijgewerkt. De groep Iedereen is niet langer beschikbaar. Als u een dashboard wilt delen met alle gebruikers die in het bedrijfsaccount zijn geregistreerd, kunt u nu de tenant-id invoeren die onder Account Accountdetails wordt weergegeven.
  • De optie Uren is uit de tijdsperiodefilters verwijderd. Controleer of u filters die deze optie bevatten, opnieuw kunt maken.
  • Het logboekmechanisme van RICOH Supervisor Data Collector is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost met de status die voor TotalFlow Print Server-printers voor losse vellen werd weergegeven wanneer de JMF-communicatie niet goed werkte. Op de printerkaart wordt nu de status Gedeeltelijke gegevensoverdracht weergegeven wanneer de printer via SNMP is verbonden maar er geen JMF-gegevens worden ontvangen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met gebruikersmachtigingen bij het toevoegen van dashboardontvangers in het dialoogvenster Delen.
  • Er is een probleem opgelost waarbij historische gegevens ontbraken voor gebruikers die het e-mailadres dat aan het gebruikersaccount is gekoppeld, hebben gewijzigd.
  • Er is een probleem opgelost met toegewezen locaties die niet direct werden weergegeven in de lijst met printers in de dialoogvensters Locatie toevoegen en Locatie bewerken.
  • De responsiviteit van het toetsenbord is verbeterd in de dialoogvensters Locatie toevoegen en Locatie bewerken.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
14 januari 2021
  • De labels die voor de deelfunctie van het dashboard worden gebruikt, zijn verbeterd. De beschikbare opties voor delen zijn nu Delen, Opnieuw delen en Updates delen.
  • Er zijn problemen met de schijfruimte opgelost die werden veroorzaakt door grote RICOH Supervisor Data Collector-logboekbestanden. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met de foutmelding die in de printermeldingen wordt weergegeven. Wanneer geen foutmelding op de printer wordt weergegeven, wordt nu de melding 'Onbekende fout' weergegeven. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen met de gegevensbron en aanmelden opgelost die zich voordeden wanneer RICOH Supervisor Data Collector was geïnstalleerd op een virtuele machine en de virtuele machine opnieuw werd gestart of een oudere vooraf ingestelde instelling werd hersteld. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn stijlproblemen opgelost in het deelvenster Filters op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
17 december 2020
  • Er is een koppeling toegevoegd naar de lijst met nieuwste functies en oplossingen in de meldingse-mail voor RICOH Supervisor Data Collector-software-updates.
  • De nauwkeurigheid van verzamelde metrische gegevens is verbeterd wanneer groepen met taken bij een TotalFlow Print Server-printer voor losse vellen wordt ingediend. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De verwerking en opslag van printergebeurtenissen is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem opgelost met printers voor enkelzijdig afdrukken die in sommige gevallen onterecht als dubbelzijdig werden weergegeven nadat de service RICOH Supervisor Data Collector opnieuw was gestart. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met de uitlijning van widgets en de stijl op het tabblad Dashboards.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
3 december 2020
  • De algemene prestaties zijn verbeterd bij het gebruik van dashboards, widgets en filters.
  • Er is een instelling toegevoegd waarmee u widgets gelijkmatig in een dashboardrij kunt verdelen.
  • Er zijn nieuwe configuratieopties voor cirkeldiagrammen opgenomen. U kunt nu opgeven of u kleinere delen wilt groeperen in het deel Overig of afzonderlijk wilt weergeven. U kunt ook opgeven of de delen rechts- of linksom moeten worden gerangschikt op basis van categoriepercentages of rechtsom op basis van de categorienaam.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de kolominstelling niet op een dashboard werd toegepast tenzij ook andere opmaakwijzigingen werden toegepast.
  • Er zijn focusproblemen opgelost in dialoogvensters in de hele gebruikersinterface.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
5 november 2020
  • De uploadfunctie voor InfoPrint 5000-inktgegevens is verbeterd. Voor printers met een configuratie voor enkelzijdig of dubbelzijdig/enkelzijdig kunt u nu de engine opgeven waarvan de gegevens worden verzameld.
  • De organisatie en verwerking van de inktgegevensvelden is verbeterd voor kleurenprinters voor kettingformulieren.

Bewerk uw aangepaste widgets of maak deze opnieuw zodat ze de nieuwe versie van de gegevensvelden bevatten.

• De lijst met ondersteunde besturingssystemen voor RICOH Supervisor Data Collector is bijgewerkt. Er is ondersteuning toegevoegd voor Windows 8.1 en Windows Server 2019 en ondersteuning voor Windows 7 en Windows 8 is verwijderd. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De nauwkeurigheid van de metrische gegevens voor afgebroken taken is verbeterd voor printers met kettingformulieren. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De nauwkeurigheid van de metrische gegevens voor taken die zijn onderbroken en hervat op EFI Fiery-printers is verbeterd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost voor taken die met behulp van de optie Verwerken en vasthouden op EFI Fiery-printers zijn ingediend. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost met de printerkaarten die worden weergegeven voor dubbelzijdige/enkelzijdige printers die vanuit een oudere versie van RICOH Supervisor Data Collector zijn gemigreerd.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
15 oktober 2020
  • Er is ondersteuning toegevoegd voor het verzamelen van gegevens van alle printerengines. Voor printers met een configuratie voor enkelzijdig/dubbelzijdig wordt op het tabblad Weergave werkelijke tijd een aparte printerkaart weergegeven voor elke engine. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Nadat u een upgrade naar de nieuwste versie van RICOH Supervisor Data Collector heeft uitgevoerd, worden in RICOH Supervisorop het tabblad Weergave werkelijke tijd de printerkaarten voor alle bestaande enkelzijdige/dubbelzijdige printers gescheiden in twee kaarten, een voor elke engine. Alle initiële gegevens worden op de kaart voor engine 1 weergegeven, terwijl op de kaart voor engine 2 voor alle metrische gegevens 0 wordt weergegeven. Nieuwe gegevens die na de upgrade worden verzameld, worden per engine bijgehouden en weergegeven.

• Het gegevensveld Kliks op printer tijdens levensduur is toegevoegd voor printers voor losse vellen. U kunt nu het totale aantal clicks bijhouden dat sinds het eerste gebruik van de printer is geregistreerd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Nadat u een upgrade naar de nieuwste versie van RICOH Supervisor Data Collector heeft uitgevoerd, is de waarde voor Kliks op printer tijdens levensduur voor bestaande printers in eerste instantie 0. Dit wordt pas bijgewerkt naar de juiste waarde wanneer de volgende click op de printer is geregistreerd.

• De ondersteunde webbrowserversies zijn bijgewerkt naar Mozilla Firefox 77 of later en Google Chrome 83 of later.
  • De nauwkeurigheid van de gegevens over de afgedrukte prints is verbeterd voor printers met kettingformulieren. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn problemen opgelost waarbij historische gegevens ontbraken nadat het e-mailadres dat aan het gebruikersaccount is gekoppeld, is gewijzigd.
  • Er zijn problemen met het weergegeven bericht opgelost wanneer een nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector beschikbaar is. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
24 september 2020
  • Er zijn problemen met de printerstatus verholpen die optraden na het stoppen en opnieuw starten van de RICOH Supervisor Data Collector-service. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn verbindingsproblemen verholpen die optraden met TotalFlow Print Server-printers wanneer HTTPS werd ingeschakeld voor RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
3 september 2020
  • Op de pagina's waar u RICOH Supervisor Data Collector kunt downloaden, zijn directe links toegevoegd naar de volledige lijst met computervereisten.
  • Ondersteuning toegevoegd voor het inschakelen van HTTPS om de communicatie tussen de RICOH Supervisor Data Collector-server en de gebruikersinterface van de webbrowser te beveiligen. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De gebruikersinterface voor het koppelen van diensten aan locaties is verbeterd.
  • Er is een probleem met de scrolbalk verholpen, die niet altijd zichtbaar was tijdens het bekijken van de widgets op een dashboard.
  • Er zijn weergaveproblemen verholpen voor taaknamen met speciale tekens. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
13 augustus 2020
  • Ondersteuning toegevoegd voor verschillende printers. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is een probleem verholpen met gedupliceerde taken in widgets die ook informatie over de afdrukzijde bevatten.
  • De onjuiste waarden over papierlengte in gedownloade dashboardrapporten zijn gecorrigeerd.
  • Er is een probleem verholpen met tijdfilters die automatisch in kalenderfilters veranderden als ze werden bewerkt.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
30 juli 2020
  • De gegevens over het inktverbruik van RICOH Pro VC-printers zijn verbeterd. Inktgegevens zijn nu ook beschikbaar voor engine 2. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Het omrekenen van maateenheden voor papierlengte is verbeterd. Welke maateenheid in widgets wordt gebruikt voor gegevensstatistieken die zijn gebaseerd op de afgedrukte papierlengte, zoals doorvoer voor printers voor kettingformulieren, wordt nu automatisch bijgewerkt op basis van de optie voor Lengte-eenheid die is opgegeven onder Instellingen Gebruikersvoorkeuren.
  • De nauwkeurigheid van de gegevens over het aantal afgedrukte exemplaren is verbeterd voor printers met kettingformulieren. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De sorteerfunctie is verbeterd in alle delen van de gebruikersinterface.
  • Er zijn stylingproblemen met gerichte invoervelden in Google Chrome verholpen.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
2 juli 2020
  • Het gegevensveld Printerengine is toegevoegd voor het bijhouden van fouten. U kunt nu fouten per printerengine bekijken.
  • Er zijn laad- en stylingproblemen verholpen voor kalenderwidgets.
  • Er zijn weergaveproblemen verholpen met de knoppen Widgets wisselen en Filters wisselen op het tabblad Dashboards.
  • Er zijn filterproblemen verholpen voor gedupliceerde dashboards.
  • Het probleem is verholpen dat de eerste data collector die op een account werd aangemaakt alleen zichtbaar was in RICOH Supervisor na vernieuwing van de webbrowserpagina.
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
11 juni 2020
  • Verbeterde functie voor het configureren van diensten. U kunt nu diensten maken die doorgaan op de volgende dag.
  • Verbeterde validatie van het tijdsinterval dat is ingesteld voor een dienst.
  • Problemen opgelost bij het rapporteren van gegevens van diensten op zondagen.
  • Sorteer- en stylingproblemen opgelost in de dialoogvensters Locatie toevoegen en Locatie bewerken.
  • Nauwkeuriger filteren bij het zoeken naar gebeurtenissen in logboeken. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er wordt meer informatie weergegeven op de printerkaarten. U kunt nu het printertype zien op elke printerkaart op de pagina Printers. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
21 mei 2020
  • Ondersteuning toegevoegd voor het configureren van locaties. U kunt uw printers groeperen per locatie op het tabblad Instellingen en de locaties gebruiken voor het filteren van gegevens.
  • Ondersteuning toegevoegd voor het configureren van diensten. Registreer uw diensten op het tabblad Instellingen en gebruik deze vervolgens voor het vergelijken en filteren van gegevens.
  • Verbeterde verwerking en presentatie van tijdgerelateerde gegevens. Alle tijdgerelateerde gegevens op het tabblad Dashboards worden nu weergegeven in de tijdzone van de printer, die is ingesteld in RICOH Supervisor Data Collector. Voor tijdsintervallen, zoals vandaag of deze week, worden de gegevens geselecteerd op basis van de tijdzone van de webbrowser waarmee toegang wordt verkregen tot RICOH Supervisor.
  • Stylingproblemen opgelost bij draaitabellen die worden weergegeven op meerdere pagina's.
  • Er is informatie over het verkrijgen van technische ondersteuning toegevoegd aan het gedeelte Probleemoplossing en ondersteuning.
  • U kunt nu het wachtwoord van uw gebruikersaccount opnieuw instellen vanaf de inlogpagina van RICOH Supervisor Data Collector. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Problemen met gegevens voor opnieuw afgedrukte taken opgelost. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
30 april 2020
  • Verbeterde gegevens voor de taakstatistieken. Alle taakstatistieken, waaronder exemplaren, prints, pagina's, papierlengte en vellen, tonen nu de afgedrukte waarden.
  • Inclusief labelupdates voor de meeste gegevensvelden en gegevensveldsecties om het maken en filteren van widgets te vereenvoudigen. Voor de actuele lijst met gegevensvelden, zie Gegevensvelden.
  • De velden Starttijd van taak en Eindtijd van taak zijn toegevoegd.
  • De waarde Niet beschikbaar voor de afdrukzijde is toegevoegd voor printers die geen nauwkeurige informatie over de afdrukzijde bieden, zoals TotalFlow Print Server-printers voor losse vellen.
  • De namen van de standaardwidgets voor inktgebruik per taak en inktgebruik per printer zijn gewijzigd in Inktverbruik per taak - deze week (top 1000) en Inktverbruik per printer - deze maand (top 30), zodat ze duidelijker zijn.
  • Verbeterde informatie over het tijdstip van gebeurtenissen. Gebeurtenislogboeken bevatten nu een tijdstempel dat overeenkomt met de tijdzone van de printer. Deze update geldt zowel voor de printers voor losse vellen als voor printers voor kettingformulieren. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De inlogervaring in RICOH Supervisor Data Collector is verbeterd. Het e-mailveld is niet meer hoofdlettergevoelig. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Diverse beveiligingsupdates.
  • Kleine fouten opgelost.
9 april 2020
  • Nieuwe versie van het Help-systeem geïntroduceerd met verbeteringen in het ontwerp en de functionaliteit. Voor eenvoudigere toegang is de documentatie voor RICOH Supervisor Data Collector nu ook rechtstreeks op de Help-pagina van RICOH Supervisor te vinden.
  • Cachemechanisme verbeterd om ervoor te zorgen dat op de gebruikersinterface altijd de nieuwste updates worden weergegeven.
  • De uploadfunctie voor InfoPrint 5000-inktgegevens verbeterd om bestanden met speciale tekens te ondersteunen.
  • De styling van de Widget Designer verbeterd.
  • De nauwkeurigheid van taakinformatie die wordt verzameld van printers voor losse vellen verbeterd. De data collectors kunnen nu nauwkeurige informatie ontvangen over taken, vellen en prints wanneer groepen taken worden ingediend. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Verbeterde communicatie tussen RICOH Supervisor Data Collector en printers met TotalFlow Print Server-controller. RICOH Supervisor Data Collector geeft nu een waarschuwingsbericht weer als de registratie op de printer mislukt. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
19 maart 2020
  • Ondersteuning toegevoegd voor het bijhouden van inktgebruik voor InfoPrint 5000-printers voor kettingformulieren. U hoeft alleen inktgegevens voor elke printer te uploaden op het tabblad Data Collectors. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er zijn nieuwe standaardwidgets en gegevensvelden opgenomen voor het bijhouden van inktgebruik voor InfoPrint 5000- en RICOH Pro VC-printers.
  • Er zijn problemen opgelost met gegevensbronnen waarmee de verbinding werd verbroken na het stoppen en opnieuw starten van de RICOH Supervisor Data Collector-service. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De verbinding tussen RICOH Supervisor Data Collector en de gegevensontvangers is geoptimaliseerd door de communicatieroutine van de data collectors te verbeteren. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Interfacecommunicatie verbeterd door de berichten afkomstig van SNMP te vervangen door aangepaste berichten die overeenkomen met de berichten van de RICOH Productivity Tracker. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De nauwkeurigheid van taakinformatie die wordt verzameld van printers voor losse vellen verbeterd. De data collectors kunnen nu nauwkeurige informatie ontvangen over het totale aantal vellen, totale aantal pagina's en totale aantal prints voor afgebroken taken. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
27 februari 2020
  • Er is een tijdzone-instelling voor gegevensbronnen toegevoegd. Nadat de tijdzone in RICOH Supervisor Data Collector is ingesteld, wordt deze weergegeven op het tabblad Data Collectors. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Er is nog een printertype in RICOH Supervisor Data Collector toegevoegd. Met TotalFlow Print Server-controller kunt u nu taakgegevens verzamelen voor printers voor losse vellen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • De functie Scannen naar printers in RICOH Supervisor Data Collector is verbeterd. U kunt nu zien welke printers al in het systeem zijn geregistreerd voor het opgegeven IP-bereik. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
  • Problemen met meldingen over beschikbare software-updates zijn verholpen.
  • Problemen met dashboardfilters die soms werden verwijderd na vernieuwing van de webbrowserpagina, zijn verholpen.
  • Problemen met de functie voor verwijdering van data collectors tijdens de onderhoudsperiode, zijn verholpen.
6 februari 2020
  • De statusinformatie op het tabblad Data Collectors is verbeterd, zodat de laatste keer dat verbinding met een gegevensbron werd gemaakt, nu correct wordt weergegeven.
  • Problemen met beschadigde dialoogvensters in de Widget Designer, zijn verholpen.
  • Problemen met dubbele widgets in het paneel Widgetbibliotheek zijn verholpen.
  • De nauwkeurigheid is verbeterd van informatie over afgedrukte taken voor printers die RICOH GW-controllers gebruiken. De gebeurtenissen voor de eerste taak die wordt afgedrukt nadat de printer opnieuw is opgestart, worden nu correct vastgelegd. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)
16 januari 2020
  • Er is een eenvoudige methode toegevoegd om direct feedback te geven. U kunt nu uw ideeën voor verbetering van de toepassing direct via de menubalk van RICOH Supervisor indienen.
  • De nauwkeurigheid van clickgegevens voor printers met EFI Fiery-controllers is verbeterd.
  • De weergave van gegevens op real-time printerkaarten is verbeterd.
  • De beveiliging van databasecommunicatie en gegevensoverdracht is uitgebreid.
  • Problemen met onjuiste gegevens in de widget Vandaag afgedrukte taken zijn verholpen.
  • Problemen met onjuiste weergave van taaknamen op real-time printerkaarten zijn verholpen. (Hiervoor is de nieuwe versie van RICOH Supervisor Data Collector vereist)

Zie Probleemoplossing en ondersteuning voor veelvoorkomende problemen en mogelijke oplossingen.