Diensten toevoegen

U kunt diensten configureren op het tabblad Instellingen.
Een dienst toevoegen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Instellingen Instellingen.
  2. Klik Diensten in het tabblad Instellingen.
  3. Klik Dienst toevoegen op het paneel Diensten.
    Diensten Paneel - Een dienst toevoegen:
  4. Stel de instellingen voor de dienst in het dialoogvenster Dienst toevoegen in.
    Dialoogvenster Dienst toevoegen

Geef de naam van de dienst en de locaties op.

Selecteer vervolgens de dagen van de week waarop de dienst betrekking heeft en stel de tijden in waarop de dienst begint en eindigt. Klik op Op alles toepassen om de instellingen van de eerste dag toe te passen op alle volgende dagen van die week.

Opmerking:
    • Diensten kunnen doorgaan op de volgende dag, maar kunnen niet langer dan 24 uur duren.
    • Een dienst kan geen overlappende tijdsperioden bevatten.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

5. Klik op Opslaan en sluiten.

Klik op Opslaan en meer toevoegen als u onmiddellijk een nieuwe dienst wilt toevoegen.

Zodra een dienst is gemaakt, verschijnt deze in het paneel Diensten met de dagen en uren van de dienst en de bijbehorende locaties. Voor diensten die doorgaan op de volgende dag wordt in het paneel Diensten de dag weergegeven waarop de dienst begint.

Recentelijk toegevoegde diensten zijn na de volgende gegevensvernieuwing beschikbaar op het tabblad Dashboards.

Een dienst wordt alleen in widgets en filters weergegeven als er gegevens beschikbaar zijn voor het tijdsinterval waarop de dienst betrekking heeft. Als de dienst is gekoppeld aan een locatie, moeten er gegevens beschikbaar zijn van de printers die zijn toegewezen aan deze locatie.