Kleurenpalet van dashboard wijzigen

U kunt het kleurenschema van het dashboard eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren.
Het kleurenpalet wijzigen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op knop Kleurenpalet van dashboard wijzigen, de knop Kleurenpalet van dashboard wijzigen en selecteer een van de beschikbare kleurenpaletten.
    Tabblad -Dashboards Kleurenpalet wijzigen
      Opmerking:
    • De paletten Kleurenblind 1, Kleurenblind 2 en Kleurenblind 3 zijn geschikt voor kleurenblindheid.

• Als u de kleuren van een individuele widget wijzigt naar kleuren die niet tot het palet behoren, worden de nieuwe kleuren toegepast op het palet, ongeacht het toegepaste palet. Als u een nieuwe kleur selecteert voor het dashboard, veranderen de kleuren van widgets naar het nieuwe palet.

Om te voorkomen dat u uw aangepaste kleurinstellingen voor de widget verliest, kunt u een kopie van het dashboard maken voordat u het nieuwe kleurenpalet toepast.