Een specifieke kleur selecteren

U kunt een specifieke kleur toewijzen aan een gegevenswaarde die niet verandert. Deze kleur is alleen van toepassing op de huidige widget.
Een specifieke kleur selecteren:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in het gegevenspaneel aan de linkerzijde op een pictogramkleur om het dialoogvenster van de kleurkiezer te openen.
  4. Klik op het tabblad Enkele kleur en selecteer een kleur.
    Dialoogvenster Kleurkiezer - Tabblad Eén
    Geef in het veld # Aangepaste kleur invoegen een hexadecimale waarde in om een aangepaste kleur te selecteren die niet bestaat in het palet.