Dashboardfilters vergrendelen

U kunt een filter vergrendelen om te voorkomen dat lezers wijzigingen kunnen maken. De lezer kan de gedefinieerde filterinstellingen zien, maar kan de vergrendelde filter niet bewerken.
Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met de Selfservice-functie. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u deze functie wilt aanschaffen.
Een dashboard-filter vergrendelen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
  3. Ga in het paneel Filters naar de filter die u wilt vergrendelen, klik op de knop knop Opties Opties en selecteer Vergrendelen.
    Tabblad - Dashboards Filteropties

Er wordt een vergrendelingspictogram weergegeven om aan te duiden dat de filter vergrendeld is.

Klik op de knop knop Opties Opties en selecteer Ontgrendelen om de filter te ontgrendelen.