Dashboardgegevens downloaden als afbeeldingsbestand

U kunt bestaande dashboardgegevens opslaan als een PNG-afbeelding.
Gegevens als afbeeldingsbestand downloaden van dashboard:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Download Afbeelding downloaden.
    Tabblad - Dashboards Opties dashboard
  3. Voer in het dialoogvenster Afbeelding downloaden de opmaakinstellingen in van de afbeelding:
    Dialoogvenster Afbeelding downloaden
    1. Selecteer het afbeeldingsformaat uit de lijst Formaat (Breedte).
    2. Selecteer in de sectie Gegevens de informatie die u wilt opnemen.
  4. Klik op Download.
  5. Sla het bestand op uw computer op.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowser.
    Opmerking:
  • Japanse tekens en de Japanse datumnotatie worden momenteel niet ondersteund in de naam van het gedownloade PNG-bestand. U kunt de naam van het bestand wijzigen nadat u het heeft gedownload.
  • Als u dashboardgegevens downloadt als PNG-bestand, worden de standaardnamen van gegevensvelden rechtstreeks uit de database opgehaald, waardoor die mogelijk afwijken van de namen die worden weergegeven op de gebruikersinterface.