Gegevensvelden van RICOH ProcessDirector

Velden van RICOH ProcessDirector vertegenwoordigen de verzamelde gegevens over RICOH ProcessDirector documenten, gebruikers en andere objecten.

Belangrijk:
  • Als u bijvoorbeeld over de functie RICOH ProcessDirector beschikt, kunt u gegevens ontvangen van RICOH ProcessDirector via gegevensverzenders. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u de functie RICOH ProcessDirector wilt aanschaffen.
  • Alle tijdgerelateerde gegevens worden weergegeven in de tijdzone van uw browser.

Deze gegevensvelden worden gebruikt voor de standaardwidgets, maar u kunt alle gegevensvelden opnemen die worden verzameld en verzonden naar RICOH Supervisor:

Veldnaam Naam van de RICOH ProcessDirector-database RICOH ProcessDirector-eigenschapsnaam
job_customername Job.CustomerName Naam van de klant
job_locations Job.Locations Gevraagde locatie
job_print_cumulativesheets Job.Print.CumulativeSheetsStacked Cumulatieve vellen gestapeld
job_scheduleuserid Job.Scheduleuserid Gepland door
job_print_cumulativepagesstacked Job.Print.Cumulativepagesstacked Cumulatieve vellen gestapeld
printer_id Printer.Id Naam printer
job_print_endprinttime Job.Print.Endprinttime Tijdstip waarop afdrukken is voltooid