Numerieke waarde-filters maken

Met numerieke waarden kunt u de dashboard-gegevens beperken tot specifieke waardebereiken. U kunt bijvoorbeeld alleen printerclicks onder een bepaalde waarde weergeven.
Numerieke waarde-filters maken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
  3. Klik in het paneel Filters op Uw dashboard filteren.
    Als er reeds andere filters zijn ingesteld, klikt u op de knop knop Maken Maken boven aan het paneel Filters om een nieuwe filter toe te voegen.
  4. Voer de volgende stappen uit in het dialoogvenster Filter toevoegen:
    1. Selecteer een numeriek veld.
    2. Klik op het tabblad waarden.
      Dialoogvenster Filter toevoegen - Numerieke waarde-filter
    3. Selecteer de operator.
      Er zijn meerdere operatoren beschikbaar, namelijk Is gelijk aan, Is niet gelijk aan, Is kleiner dan, Is kleiner of gelijk aan, Is groter dan, Is groter of gelijk aan en Tussen.
    4. Geef de waarde op waarop moet worden gefilterd.
      De lijst met resultaten wordt weergegeven in het voorbeeldgebied.
    5. Klik op Voorwaarde toevoegen om meer voorwaarden toe te voegen.
      Selecteer EN of OF in het menu gebruik om te specificeren hoe filteroperators worden gecombineerd.
    6. Klik op OK.