Tabblad Instellingen

U kunt gebruikersvoorkeuren, meldingen, locaties en diensten configureren met de opties op het tabblad Instellingen.
Paneel Meldingen

In het paneel Gebruikersvoorkeuren kunt u voorkeuren voor uw gebruiker instellen.

In het paneel Meldingen kunt u meldingen instellen voor data collectors, software-updates, een laag niveau van verbruiksartikelen voor printers, printerfouten en inactieve statussen.

U kunt uw printers groeperen per locatie in het paneel Locaties. Vervolgens kunt u de locaties gebruiken voor het filteren van gegevens.

U kunt uw ploegendiensten noteren in het paneel Diensten. Diensten zijn belangrijk voor het vergelijken van prestaties en het instellen van doelstatistieken.