Dashboardfilters bewerken

U kunt de op een dashboard toegepaste filters wijzigen.
Een dashboard-filter bewerken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
    Tabblad Dashboards- Paneel Filters
  3. Ga in het paneel Filters naar de filter die u wilt bewerken en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Breid de filter uit en wijzig de gespecificeerde opties.
    • Klik op de knop knop Filter bewerken Filter bewerken naast de filternaam om het dialoogvenster Filter bewerken te openen en wijzig de filterinstellingen.

Zie Dashboardfilters maken voor meer informatie over het configureren van filters.