Locaties toevoegen

U kunt locaties definiëren op het tabblad Instellingen.
Een locatie toevoegen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Instellingen Instellingen.
  2. Klik Locaties in het tabblad Instellingen.
  3. Klik Locaties op het paneel Locatie toevoegen.
    Paneel Locaties - Locatie toevoegen
  4. Geef de instellingen voor de locatie op in het dialoogvenster Locatie toevoegen.
    Dialoogvenster Locatie toevoegen

Geef de locatienaam op en selecteer de printers die u wilt koppelen aan de locatie. U kunt meerdere printers voor de locatie selecteren, maar een printer kan slechts tot één locatie behoren.

U kunt ook een beschrijving toevoegen met nuttige informatie over de locatie.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

5. Klik op Opslaan en sluiten.
    Als u direct een nieuwe locatie wilt toevoegen, klikt u op Opslaan en meer toevoegen.

Recentelijk toegevoegde locaties zijn na de volgende gegevensvernieuwing beschikbaar op het tabblad Dashboards.

Een locatie wordt alleen in widgets en filters weergegeven als deze ten minste één printer bevat en als er gegevens beschikbaar zijn van de printers die aan de locatie zijn toegewezen. Als de locatie is gekoppeld aan een dienst, moeten er gegevens beschikbaar zijn voor het tijdsinterval waarop de dienst betrekking heeft.