Dashboards verwijderen

U kunt dashboards die niet meer nodig zijn, verwijderen. Dit heeft geen invloed op de gegevens van het dashboard.
Een dashboard verwijderen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Dashboards Dashboards.
  2. Selecteer in de lijst Dashboards het dashboard dat wilt verwijderen.
  3. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Dashboard verwijderen....
    Tabblad - Dashboards Opties dashboard
    U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het dashboard dat u uit de lijst MIJN DASHBOARDS wilt verwijderen en Verwijderen selecteren.
  4. Klik in het dialoogvenster op OK om te bevestigen.
    Het dashboard is uit de lijst Dashboards verwijderd.
U kunt alleen de dashboards verwijderen die u zelf hebt gemaakt. Een dashboard dat met u werd gedeeld kan enkel worden verwijderd als de eigenaar van het dashboard het verwijdert of stopt met het te delen. Gedeelde dashboards worden aangegeven met een sterretje (*).