Standaardfilterweergave opslaan

U kunt de huidige status van uw filters en hun filters op elk moment opslaan. De huidige status omvat de bestaande filters, hun configuratie en de volgorde waarin ze worden weergegeven op het paneel Filters.
Nadat u een filterinstelling hebt gewijzigd kunt u uw filter op elk moment naar hun laatst opgeslagen status herstellen.
Uw huidige filterset opslaan:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
  3. Klik boven aan het paneel Filters op de knop knop Opties Opties en selecteer Als mijn standaardfilters instellen.
    Paneel Filters - Opties
  4. Klik op de knop knop Herstellen naar mijn standaardfilters Herstellen naar mijn standaardfilters om de opgeslagen filters te herstellen.