Dashboardfilters in- en uitschakelen

U kunt de voor een dashboard geconfigureerde filters in- en uitschakelen om te controleren welke gegevens in de widgets worden weergegeven.
Dashboard-filters in- en uitschakelen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
    Tabblad Dashboards- Paneel Filters
  3. Verschuif op het paneel Filters de schakelaar naar "aan" of "uit" om een filter in- of uit te schakelen.