Gegevens downloaden en rapporten maken

Het downloaden van de inhoud van dashboards en widgets is handig wanneer u uw gegevens wilt delen of rapporten en presentaties wilt maken.
Dashboardgegevens kunnen worden gedownload als een PDF-bestand of als een PNG-afbeelding. Widgetgegevens kunnen worden gedownload als een PNG-afbeelding, CSV-bestand, PDF-bestand of Excel-bestand, afhankelijk van het widgettype.
Opmerking: Het downloaden van gegevens naar een PDF- of afbeeldingsbestand wordt momenteel niet ondersteund voor vloeistofmeter-widgets.