De geavanceerde kleurinstellingen configureren

U kunt verschillende geavanceerde instellingen configureren voor kleuren en de hoeveelheid toner .
U kunt als volgt de geavanceerde kleurinstellingen configureren:
  1. Klik links in het scherm op Kleur.
  2. Ga naar het onderdeel Geavanceerde instellingen en vouw dit uit.
  3. Om een kleur te vervangen, stelt u Kleurvervanging op Aan in.
  4. Als u wilt instellen hoe zwart voor tekst en lijntekeningen moet worden uitgevoerd, selecteer dan één van de opties bij Zwart (tekst/lijnillustraties).
  5. Ga als volgt tewerk om de gebruikte hoeveelheid toner te beperken:
    1. Ga naar Toner-/inktbeperking.
    2. Selecteer Laag, Medium of Hoog afhankelijk van in hoeverre u de hoeveelheid wilt beperken.
  6. Als u wilt opgeven hoe zwart en grijs moeten worden gereproduceerd als u in kleur afdrukt, selecteer dan één van de opties bij Zwart-/grijsreproductie.