De instellingen voor automatische rotatie van de afbeelding wijzigen

U kunt ervoor kiezen om de rotatie van een afbeelding ten opzichte van de velrichting handmatig te wijzigen.
De instellingen voor de automatische rotatie wijzigen:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Ga naar het gedeelte Normaal.
  3. Ga naar Automatische rotatie en selecteer Uit om de rotatie van de afbeelding handmatig te wijzigen.
      Opmerking:
    • Met de optie Automatische rotatie wordt de lange rand van de afbeelding uitgelijnd met de lange rand van het vel of de pagina. Wanneer de afdrukrichting van de afbeelding en het vel van elkaar verschillen, wordt de bovenrand of linkerrand van de afbeelding automatisch uitgelijnd met de waarde Openingsrichting.
    • Als de optie Automatische rotatie is uitgeschakeld, ga dan naar Pagina's per vel en stel de waarde in op 1.