Verbinding maken met hotfolders en hotfolders op printers

U kunt de taken die u in RICOH TotalFlow Producer ontvangt, verzenden naar hotfolders, hotfolders op printers en andere directory's in uw netwerk. U kunt TotalFlow Producer-hotfolders en RICOH Cloud Connector gebruiken om de bestanden veilig over te dragen.

Voordat u deze procedures start, stelt u een lijst samen van alle directory's waarnaar TotalFlow Producer bestanden zal overbrengen. Als u bijvoorbeeld al hotfolders hebt die taken naar impositietoepassingen sturen of taken naar uw printers sturen, neem deze dan op in de lijst. Zorg ervoor dat u deze informatie vastlegt:

• Het volledige pad naar de directory
  • De server waarop de directory zich bevindt
  • De toepassing, printer of functie die de directory gebruikt

Nadat u de lijst hebt gemaakt, kunt u bepalen waar u RICOH Cloud Connector wilt installeren. Wij raden het volgende aan:

• Installatie van één Cloud Connector om alle verbindingen tussen TotalFlow Producer en uw netwerk te beheren.
  • Installatie van Cloud Connector op dezelfde server als de directory's waarnaar de taken worden gestuurd.
      Opmerking:
    • Als uw directory's op meer dan één server staan, kiest u op welke server u Cloud Connector wilt installeren. Zorg er vervolgens voor dat de directory's op andere servers worden gedeeld en toegankelijk zijn vanaf de server waar u Cloud Connector hebt geïnstalleerd.