Halftoonrastering gebruiken om de invoer te converteren

U kunt verschillende halftoonrasteringsmethoden gebruiken om de invoer te converteren.
Opmerking: De Afdrukkwaliteit-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
Ga als volgt te werk om een specifieke halftoon op de invoer toe te passen:
  1. Klik links in het scherm op Afdrukkwaliteit.
  2. Ga naar Halftoonrastering en gebruik de lijst om de waarden weer te geven.
  3. Selecteer een van de methoden om de invoer te converteren.
    200 dot
    Tekst: 200 dot
    Lijnillustratie: 200 dot
    Vloeiende schaduw: 200 dot
    Afbeelding: 200 dot
    Voert een halftoonraster uit dat geschikt is voor het verdoezelen van de grenzen tussen tekst en foto's.
    Tekst: 200 lijnen + fijne tekst
    Tekst: 300 lijnen
    Lijnillustratie: 200 lijnen
    Vloeiende schaduw: 200 lijnen
    Afbeelding: 200 lijnen
    Voert een halftoonraster uit dat geschikt is voor afbeeldingen en foto's.
    200 dot + fijne tekst
    Tekst: 300 lijnen
    Lijnillustratie: 200 dot
    Vloeiende schaduw: 200 dot
    Afbeelding: 200 dot
    Voert een standaard halftoonraster uit dat geschikt is voor alle soorten documenten.
    200 dot + fijne tekst, lijnillustraties, vloeiende schaduwen
    Tekst: 300 lijnen
    Lijnillustratie: 300 lijnen
    Vloeiende schaduw: 300 lijnen
    Afbeelding: 200 dot
    Voert een halftoonraster uit dat geschikt is voor lijnillustraties en CAD-gegevens.
    Interferentiereductie
    Tekst: Interferentiereductie
    Lijnillustraties: Interferentiereductie
    Vloeiende schaduw: Interferentiereductie
    Afbeelding: Interferentiereductie
    Voert een halftoonraster uit dat geschikt is voor arceringen en dunne lijnen. Met deze instelling kunt u moiré en het breken van specifieke gehoekte dunne lijnen verminderen.
    175 dot
    Tekst: 175 dot
    Lijnillustratie: 175 dot
    Vloeiende schaduw: 175 dot
    Afbeelding: 175 dot
    Voert een zachter halftoonraster uit dan 200 dot. Deze instelling kan halo's verbeteren.
    175 lijnen + fijne tekst
    Tekst: 300 lijnen
    Lijnillustratie: 175 lijnen
    Vloeiende schaduw: 175 lijnen
    Afbeelding: 175 lijnen
    Voert een zachter halftoonraster uit dan 200 lijnen + fijne tekst. Deze instelling kan halo's verbeteren.
    300 lijnen
    Tekst: 300 lijnen
    Lijnillustratie: 300 lijnen
    Vloeiende schaduw: 300 lijnen
    Afbeelding: 300 lijnen
    Voert een halftoonraster uit dat geschikt is voor dunne lijnen en tekst in afbeeldingen.