Preflight-profielen verwijderen

U kunt de Preflight-profielen die u niet meer nodig hebt, verwijderen.
Om profielen te verwijderen, moet u een abonnement met de add-on Preflight of Preflight Premium hebben.
U verwijdert een Preflight-profiel als volgt:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op , het pictogram Preflight, aan de rechterkant.
    Het deelvenster Preflight wordt geopend.Deelvenster Preflight
  2. Klik op de knop ( Standaard preflightinstellingen).
    Het dialoogvenster Standaard preflightinstellingen wordt geopend.Dialoogvenster Standaard preflightinstellingen
  3. Klik onder PROFIEL op de pijl omlaag om de lijst met beschikbare profielen uit te vouwen.
    Opmerking: U kunt de lijst met profielen ook filteren door een deel van een profielnaam rechtstreeks in het selectievak te typen.
  4. Beweeg de muis over het profiel dat u wilt verwijderen en klik op , de knop Verwijderen.
    U kunt geen profielen verwijderen die momenteel worden gebruikt voor automatische verwerking.
  5. Klik in het dialoogvenster op OK om te bevestigen.
    Verwijderde profielen worden definitief uit het systeem verwijderd en kunnen niet langer worden gebruikt voor automatische of handmatige verwerking.
U kunt profielen ook rechtstreeks verwijderen uit het paneel Preflight. Klik op , het pictogram Preflight, vouw de lijst PROFIEL uit en beweeg de muis over het profiel dat u wilt verwijderen. Klik dan op , de knop Verwijderen.