Werken met taken

In RICOH TotalFlow Producer kunt u, afhankelijk van uw abonnementstype, bestellingen indienen die een of meer bestanden bevatten. Vervolgens kunt u de taken naar andere toepassingen sturen.

Als u een abonnement hebt op RICOH TotalFlow Producer Base kunt u PDF-taken indienen.

Als u een RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement hebt, kunt u taken en bestellingen indienen en ze naar andere toepassingen sturen, zoals preflight, hotfolders of printers.

Het Advanced-abonnement bevat ook de Office-conversiefunctie, waarmee Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en ondersteunde afbeeldingsformaten worden geconverteerd naar PDF.