Taken en bestellingen

Taken en Bestellingen zijn systeemobjecten die worden gebruikt om afdrukbestanden naar RICOH TotalFlow Producer te sturen.

Met een abonnement op RICOH TotalFlow Producer Base kunt u taken indienen via e-mail of via de gebruikersinterface van RICOH TotalFlow Producer met de optie Taak indienen. Taken kunnen één PDF-bestand bevatten.

Met een abonnement op Advanced of een proefabonnement kunt u bestelling indienen via e-mail of vanaf de gebruikersinterface van RICOH TotalFlow Producer met de optie Bestelling indienen. Bestellingen kunnen een of meer bestanden bevatten met een ondersteunde indeling, zoals PDF, Microsoft Word, Excel en PowerPoint, PNG, JPEG/JPG of TIFF/TIF.

De afzonderlijke afdrukbestanden die u uploadt bij het indienen van een bestelling worden ook Taken genoemd. Bestellingen kunnen een of meer taken bevatten, of ze kunnen leeg zijn.