Taken indienen via de gebruikersinterface

Met RICOH TotalFlow Producer Base kunnen gebruikers afzonderlijke PDF-taken indienen vanaf de hoofdpagina van de gebruikersinterface.
Dien als volgt een taak in vanuit de RICOH TotalFlow Producer-gebruikersinterface:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op de knop Taak indienen in de rechterbovenhoek.
    Het dialoogvenster Taak aanmaken wordt geopend:
  2. Klik op Taak aanmaken en typ een naam voor de taak. Dit is een vereiste waarde.
  3. Verander de Vervaldatum indien nodig.
  4. Klik op Taak toevoegen om het afdrukbestand toe te voegen en selecteer een PDF-bestand op uw computer.

U kunt het bestand ook slepen en neerzetten in het Taak-gebied van het dialoogvenster Taak aanmaken.

Indien nodig kunt u het bestand na de upload vervangen.

Belangrijk: U kunt alleen PDF-bestanden indienen. De bestanden mogen niet groter zijn dan 2 GB.
  5. Stel de taakeigenschappen in.
  6. Klik op Taak indienen.