Een voor-/achterblad aan een ingebonden taak toevoegen

U kunt een voor-/achterblad dat is ingebonden met Perfect Binding toevoegen dat de hele taak omsluit.
Ga als volgt te werk om een met Perfect Binder ingebonden voor-/achterblad toe te voegen:
  1. Klik links in het scherm op Afwerking.
  2. Ga naar Nieten/binden en selecteer Perfect Binding om het gedeelte Voor-/Achterblad ingebonden met Perfect Binder in te schakelen.
  3. Selecteer in de lijst Invoerlade voor-/achterblad de invoerlade waarin u het papier wilt plaatsen voor het met Perfect Binding ingebonden voor-/achterblad.
  4. Vanaf de TotalFlow Print Server-configuratie zijn de volgende stappen ook beschikbaar om de Voor-/Achterblad ingebonden met Perfect Binder te configureren.
  5. Selecteer het papier uit de lijst Voor-/achterbladpapier.
    Opmerking: Als u papier wilt gebruiken dat in een van de laden van de Perfect Binder tussenvoegeenheid is geplaatst, selecteert u de waarde Standaardwaarde gebruiken.
  6. Als u op het voor-/achterblad wilt afdrukken, gaat u naar Afdrukzijde voor-/achterblad om te selecteren op welke zijde van het met Perfect Binding ingebonden voor-/achterblad moet worden afgedrukt. Stel indien nodig Verschuiving voor-/achterblad in om de afbeeldingen te verschuiven die op het voor-/achterblad worden afgedrukt.
    Belangrijk: Als u het veld Afdrukzijde voor-/achterblad wilt inschakelen, wijzigt u de selectie van Voor-/achterbladpapier of de waarde Pagina's per vel. De laatste pagina's in uw afdrukbestand moeten van tevoren op de juiste manier worden opgemaakt met de inhoud van het hele voor-/achterblad, inclusief de rug.