Pagina's in een taak wijzigen

In het gedeelte Vervangen kunt u het papier, de kleur, de afdrukzijden of de afbeeldingsinstellingen voor een pagina of paginabereik aanpassen. U kunt er ook voor kiezen om een nieuw hoofdstuk te beginnen met de eerste pagina van een vervanging.
  1. Klik op Vervangen.
  2. Voer in het veld Pagina's een getal of een bereik in om de pagina's op te geven die moeten worden gewijzigd.
    Opmerking: Geef één pagina op (bijvoorbeeld 1) of geef een paginabereik op waarin u de pagina's van elkaar scheidt door middel van een streepje (bijvoorbeeld 1-10). Als u een paginabereik invoert, wordt één vervanging aangemaakt voor alle pagina's in het bereik.
  3. Selecteer het papier, de kleur, de afdrukzijden of de afbeeldingsinstellingen.
    Opmerking: Selecteer de waarde Standaardwaarde gebruiken als u dezelfde instellingen voor papier, kleur, afdrukzijden en afbeeldingsinstellingen wilt gebruiken als voor de afdruktaak.
  4. Als u een nieuw hoofdstuk wilt beginnen met de vervanging, vinkt u het selectievakje Nieuw hoofdstuk starten aan.
  5. Klik op Toevoegen.