Het adres voor beantwoorden definiëren voor geautomatiseerde e-mails

Wanneer u een klantaccount maakt of bewerkt, kunt u het e-mailadres opgeven voor het beantwoorden van e-mails die door RICOH TotalFlow Cloud worden verzonden naar gebruikers die aan die klant zijn gekoppeld.
Het adres voor beantwoorden definiëren voor geautomatiseerde e-mails:
  1. Open RICOH Account Administration.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Klanten.
  3. Klik in de pagina Klanten die wordt geopend op de knop Klant toevoegen.
  4. Voeg in het veld Aangepast e-mailadres voor beantwoorden het adres toe van een van uw medewerkers die verantwoordelijk is voor het beheer van de informatie die van deze klant wordt ontvangen.
Als een gebruiker een e-mail ontvangt van het systeem en een antwoord verzendt, wordt dit e-mailadres automatisch gebruikt in het veld Aan: van het antwoord.