Taakgegevens aanpassen

Afhankelijk van uw gebruikersrol kunt u de taakeigenschappen en speciale instructies wijzigen in het dialoogvenster Bestelling bewerken of Taak bewerken.
U kunt als volgt taakgegevens aanpassen:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer met de rechtermuisknop op de taak en selecteer Eigenschappen....

Als u een abonnement hebt op RICOH TotalFlow Producer Base, wordt het dialoogvenster Taak bewerken geopend.

Als u een abonnement op Advanced of een proefabonnement hebt, wordt het dialoogvenster Bestelling bewerken geopend en is de taak al geselecteerd.

2. Wijzig indien nodig de instelling Vervaldatum.
  3. Werk de taakeigenschappen bij:
    • Speciale instructies: werk de instructies voor de taak bij.
    • Kopieën: klik op , het pluspictogram, of , het minpictogram, om het aantal kopieën te verhogen of te verlagen of voer in het veld een aantal kopieën in.
    • Dubbelzijdig: selecteer of wis deze optie om op te geven of de taak op beide zijden van de pagina of slechts op één zijde van de pagina wordt afgedrukt.
    • Nieten: selecteer een nietoptie voor het afgedrukte document.
    • Perforeren: selecteer een perforeeroptie voor het afgedrukte document.
    • Kleur/zwart-wit: selecteer een kleuroptie.
    Opmerking: In het dialoogvenster Bestelling bewerken kunt u de oorspronkelijke instellingen die tijdens het indienen van de taak zijn opgegeven in het gedeelte Oorspronkelijk klantbestand:.
  4. Klik op OK.