Bestellingen bewerken

U kunt bestellingen bewerken in de tabel Bestellingen of uit elke andere weergave waarin bestellingen worden weergegeven.
Op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer:
  1. Schakel over naar de weergave Bestellingen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de bestelling die u wilt bewerken en selecteer Bestellingseigenschappen... in het menu.
    U ziet het dialoogvenster Bestelling bewerken.
  3. Wijzig indien nodig de instelling Vervaldatum.
  4. Werk de inhoud in het veld Instructies bestelling bij.
  5. Klik op Taken toevoegen om taken aan de bestelling toe te voegen.
  6. Om een taak uit de bestelling te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de taak en selecteert u Taak verwijderen... in het menu.
  7. Om de eigenschappen van een taak bij te werken, selecteert u de taak en werkt u de beschikbare instellingen bij:
    • Taaknaam: werk de naam van de taak bij.
    • Speciale instructies: werk de instructies voor de taak bij.
    Opmerking: U kunt de oorspronkelijke instellingen die tijdens het indienen van de taak zijn opgegeven, zien in het gedeelte Oorspronkelijk klantbestand:.
  8. Om een PDF-taak te bewerken in de Editor Taakeigenschappen, selecteert u de taak en klikt u op de knop BEWERKEN onder de miniatuur van de taak.
    Met de Editor Taakeigenschappen kunt u verschillende instellingen voor PDF-taken opgeven, zoals lay-out, papier, afwerking, kleur, afdrukkwaliteit en instellingen voor het vijfde station. U kunt ook voor-/achterbladen, tussenbladen en uitzonderingspagina's configureren.
  9. Klik op OK.