Aangepaste statussen maken

RICOH TotalFlow Producer biedt een breed scala aan statussen die het toewijst aan taken en bestellingen terwijl ze door het systeem gaan. Uw proces kan echter een unieke status vereisen die momenteel niet bestaat. U kunt een aangepaste status definiëren die alle gebruikers in uw bedrijf kunnen gebruiken.

Opmerking:
  • Alleen gebruikers met Taakbeheerder-toegang in TotalFlow Producer kunnen aangepaste statussen toevoegen.

Maak als volgt een aangepaste status aan:

1. Meld u aan bij TotalFlow Producer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een taak of bestelling en selecteer Status wijzigen in... en vervolgens Instellingen taakstatus... of Instellingen bestellingsstatus....
  3. Klik op Aangepaste status maken.
  4. Vul waarden in voor elk item:
    1. Voor Interne productstatus voert u de naam van uw aangepaste status in.
    2. Klik op de gekleurde cirkel naast Interne productstatus om een kleur te kiezen voor deze status. Klik op OK om de kleur in te stellen.
    3. Voor Status voor weergave aan de klant kiest u een bestaande status uit de lijst of typt u een aangepast bericht dat moet worden weergegeven.
    4. Kies onder Status weergeven voor de volgende items of deze status beschikbaar is voor bestellingen, taken of beide.
    5. Typ onder Beschrijving een beschrijving voor deze status, zodat gebruikers weten waarvoor deze status wordt gebruikt.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op Sluiten in het dialoogvenster Statusinstellingen aanpassen.
Wanneer gebruikers nu handmatig een taak- of bestelstatus willen wijzigen, kunnen ze de aangepaste status zien in het rechtermuisknop-menu wanneer ze Status wijzigen in... kiezen.