Editor Taakeigenschappen

Met de Editor Taakeigenschappen kunt u PDF-taken configureren en bekijken voordat u ze naar een printer verzendt. U kunt verschillende instellingen opgeven, waaronder lay-out, papier, kleur, afwerking, vijfde station en watermerkinstellingen. U kunt ook markeringen en afloop, voor-/achterbladen, tussenbladen en uitzonderingspagina's configureren. Alle wijzigingen worden in realtime weergegeven, zodat u een voorbeeld van de uiteindelijke uitvoer kunt bekijken.
Opmerking: Als u taken wilt bewerken in de Editor Taakeigenschappen, moet u een abonnement op RICOH TotalFlow Producer Advanced of een proefabonnement hebben en gebruiker zijn met de rol van Taakbeheerder.