Het taakbestand bekijken in de PDF-viewer

Met een abonnement op RICOH TotalFlow Producer Base kunt u PDF-taakbestanden openen in de PDF-viewer. Vanuit de PDF-viewer kunt u het bestand ook afdrukken naar een lokale printer.
Opmerking: Gebruikers met de rol van Taakindiener kunnen alleen de bestanden in hun eigen taken bekijken.
Een taakbestand bekijken:
  1. Klik in de tabel Taken met de rechtermuisknop op een PDF-taak en selecteer Weergeven....
    De PDF-viewer wordt geopend.
  2. Gebruik de knoppen op de werkbalk om door het bestand te navigeren, de weergave-instellingen aan te passen of het bestand af te drukken op een lokale printer.