Het taakbestand bekijken

U kunt een PDF-bestand van een taak bekijken op RICOH TotalFlow Producer of u kunt het PDF-bestand van de taak downloaden en de inhoud offline bekijken. Gebruikers met de rol Indiener kunnen alleen de taken bekijken die ze hebben ingediend.
Een taakbestand bekijken:
  1. Open het deelvenster Taken op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de taakrij en klik op Weergeven....
    De PDF-viewer wordt geopend en u kunt het document weergeven, downloaden of afdrukken naar een lokale printer.