Een nieuwe aangepaste lay-out toevoegen

U kunt een aangepaste lay-out voor uw taak maken.
Opmerking: Deze sectie is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
U kunt als volgt een nieuwe aangepaste lay-out toevoegen:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Ga naar het gedeelte Normaal en selecteer een waarde die hoger is dan 1 in de lijst Pagina's per vel.
  3. Klik op Aangepaste lay-out toevoegen.
  4. Vink het selectievakje Gebruik dezelfde lay-out voor beide zijden aan als u voor beide zijden dezelfde instellingen wilt behouden.
  5. Om de locatie te selecteren van de lay-out die u wilt aanpassen, klikt u op de pagina om die te selecteren. Gebruik vervolgens de lijst Locatie of de pijlen of sleep de pagina en zet deze op een andere pagina neer.
  6. Om de draaihoek op te geven van de afbeeldingen die op deze locatie zijn geplaatst, klikt u op één van de opties van Graden rotatie.
  7. Selecteer een waarde in de lijst Verkleinen/vergroten als u de afbeeldingen wilt verkleinen of vergroten zodat ze op de plek passen.
  8. Als u wilt opgeven hoeveel de afbeeldingen die op deze plek zijn geplaatst, moeten worden verschoven, klikt u op Beeldverschuiving om dit in te schakelen en voert u een waarde in de velden X en Y in.
Opmerking: Als u het selectievakje Aangepaste volgorde behouden niet aanvinkt, is de paginavolgorde hetzelfde als staat aangegeven bij Lay-out. Het selectievakje Aangepaste volgorde behouden wordt automatisch aangevinkt als u de volgorde van de pagina's wijzigt.