De pagina's van een taakbestand herschikken

Met PDF Editor kunt u de volgorde van de pagina's van een ingediend PDF-bestand wijzigen.
Om PDF Editor te gebruiken, hebt u een abonnement op RICOH TotalFlow Producer Advanced en de add-on PDF Editor nodig.
Wijzig als volgt de volgorde van pagina's van een taakbestand:
  1. Open de tabel RICOH TotalFlow Producer Taken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer PDF bewerken...
    PDF Editor wordt geopend.
  3. Klik op , het Document Editor-pictogram.
  4. Klik op de pagina's die u wilt verplaatsen om ze te selecteren. Om de selectie van één of meer pagina's te wissen, klikt u nogmaals op de pagina's.
  5. Om de pagina's in één stap te verplaatsen, sleept u ze naar de nieuwe positie. Alle geselecteerde pagina's worden in de vorige numerieke volgorde op de nieuwe plaats gezet.
  6. Om pagina's in verschillende posities te verplaatsen, klikt u op een van deze pictogrammen:
    • Om de geselecteerde pagina's na een bepaalde pagina in te voegen, klikt u op , het pictogram Verplaatsen. Typ vervolgens het nummer van de pagina waarna de geselecteerde pagina's moeten komen. Om de pagina's aan het begin van het document in te voegen, typt u 0.
    • Om elk van de geselecteerde pagina's een stap achteruit te zetten, klikt u op , het pictogram Verplaatsen voor.
    • Om elk van de geselecteerde pagina's een stap vooruit te zetten, klikt u op , het pictogram Verplaatsen na.
  7. Klik op Opslaan.