De inhoud selecteren die in PDF-bestanden moet worden weergegeven

Als u de inhoud van de documenten wilt selecteren die u vóór het afdrukken wilt weergeven, kunt u met de functie Masker omkeren in PDF Editor een specifiek gebied aangeven dat moet worden weergegeven, terwijl de rest van de pagina wordt verborgen.
Selecteer de inhoud die in PDF-bestanden moet worden weergegeven als volgt:
  1. Open de tabel RICOH TotalFlow Producer Taken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer PDF bewerken...
  3. In de PDF Editor die wordt geopend, bladert u door de PDF naar de pagina die u wilt bewerken.
  4. Klik op Masker omkeren.
    Een hulpprogramma voor rechthoeken wordt toegepast op de pagina.
  5. Sleep de hoeken en marges van het hulpprogramma voor rechthoeken totdat het hele gebied dat u wilt onthullen, wordt omlijst.
  6. Om het gemaskeerde gebied te vullen met een kleurrand, klikt u op en selecteert u een kleur.
  7. Klik op Toepassen om de wijziging op te slaan.
  8. Herhaal stap 3 tot en met 6 voor alle pagina's die u wilt bewerken.
  9. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.